У деветој деценији не може да се скраси: Берлускони показао 53. године млађу девојку!

0
умрла

Силвио Берлускони (Фото: Profimedia)

Девојка Силвија Берлусконија, или барем бивши премијер Италије жели да се тако пише о њој, главна је тема ових дана медија у региону. Пре само неколико месеци јавност је остала у шоку када се појавила вест да је Берлускони одлучио да остави своју тридесетчетворогодишњу девојку ни мање ни више него због још млађе.

Бивши италијански премијер оставио је Франческу Паскале (34) након 12 година везе, саопштила је почетком марта његова странка “Напред Италијо” (Форза Италиа). Kако се наводи у изјави и званичном саопштењу, Берлускони и Франческа после свега остаће пријатељи.




– Заувек ће ми бити драг. Желим му сву срећу света и надам се да ће наћи некога ко ће о њему бринути као ја – рекла је Франческа, коју италијански медији наводе као кривца за распад везе. Наиме, она је, наводно, стално инсистрала да је Берлускони ожени, па је изгледа такав став и довео да тога да буде остављена. Kада јој је Берлускони саопштио да планира да се разиђу, она је била и те како затечена његовом одлуком. Ипак, мирно су се разишли и Франческа је остала да живи у луксузној вили коју јој је купио раније Берлускони.

https://www.instagram.com/blogtivvu_com/?utm_source=ig_embed

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова девојка Силвија Берлусконија заводљива плавуша




Франческа и Силвио су прошлост, а поред њега је сада нова девојка, заносна плавуша чак 53. године млађа од њега. Да није све само трач, доказ су и најновије фотографије настале на Сардинији, на којима се може видети да су њих двоје више од обичних пријатеља. У питању је манекенка Марта Фасцини (30), која је и нова чланица његове партије.

Прочитајте још:  НЕРЕДИ И СУKОБИ У ИТАЛИЈИ: Побуна због владиних мера ограничења због короне (Видео)

Наводно је Берлускони намерно послао италијанским медијима фотографије са Сардиније јер жели да се освести Франчески која сада љуби популарну певачицу Паолу Турци (55). Шушка се како га је јако повредило када ју је угледао на насловницама како љуби женску особу.



Hellomagazine.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *