Зауставити хибридну агресију НАТО земаља против Белорусије

1

Лукашенко

ДОК је НАТО ракетама и бомбама засипао Србију, Александар Лукашенко је био једини шеф државе који је посетио Београд и који је подржао нашу иницијативу за улазак у Савез Русије и Белорусије.

То никада нећемо заборавити.

Ових дана су те исте НАТО земље покренуле хибридну агресију против Републике Белорусије. Желе да укину њену слободу и независност и физички уклоне Александра Лукашенка, као што су уклониле Слободана Милошевића. И као и њихове историјске претече – силе Осовине, они желе да прегазивши Србију и Белорусију, униште Русију – највеће извориште духовне инспирације, стваралаштва и социјалне правде за читав свет.




То никада нећемо дозволити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Србија, Белорусија и Русија имају заједничку веру, жртве, порекло, културу и традицију. Нас није могуће победити. Боље да и не покушавате! Али, све што желимо себи, желимо и другима – слободу, независност, љубав, правду, законитост, стваралаштво. Са нама можете сарађивати. Можете се и братимити.

Захтевамо да савремени фашисти и лажне демократе на Западу одмах прекину или буду онемогућени да врше хибридну агресију и све облике мешања у унутрашње ствари Републике Белорусије: политичке и војне, финансијске и економске, информационе и субверзивне, све претње, санкције и уцене. Нико на то нема ни законско ни морално право!




Упућујемо изразе солидарности, љубави и подршке братском народу Републике Белорусије и председнику Александру Лукашенку, уверени да имају довољно вере и унутрашње снаге да светла образа савладају и ово историјско искушење и буду још моћнији и привлачнији чинилац у бољем свету.

Позивамо појединце и организације код нас и у свету, да нам се придруже и подрже овај апел.

Прочитајте још:  Путин и Лукашенко: "Нећемо никоме дозволити ни да попреко погледа у нашем правцу"

У име Српског одељења Међународне словенске академије и Покрета за Србију,

Владимир Кршљанин, председник

У Београду, 18.08.2020.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зауставити хибридну агресију НАТО земаља против Белорусије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *