Америку одржавају милијарде долара без покрића, ево када следи коначан пад! (ВИДЕО)

0

(Фото: Depositphotos/shirotie)

Иако су монетарни подстицаји можда ублажили финансијска тржишта у кратком року, огромна количина дуга као резултат ц́е створити негативне последице за економију дугорочно.

Ово су речи гуруа за инвестирање Џима Роџерса, чији је квантни фонд вратио 4.200 процената у првих десет година свог оснивања.

Рогџерс је рекао да је раст акција од марта у великој мери последица наплате квантитативног ублажавања дуга.




“Пре шест месеци, Сједињене Државе биле су највец́а земља дужника у историји света. Никада нико није толико дуговао. Од тада су Сједињене Државе повец́але свој дуг за неколико милијарди. “Ако ми дате неколико трилиона долара, показац́у вам веома, веома добру забаву”, рекао је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Следец́и финансијски пад могао би бити још гори од оног који смо видели ове године, упозорио је Роџерс. “Ово је сигурно била најгора ствар у мом животу. Имали смо велики опоравак јер владе свугде штампају и троше невероватне количине новца, али то само значи да ц́е следец́и пут бити још горе“.




Што се злата тиче, гуру инвестиција је рекао да цене још увек имају много простора за раст: „Ако сам у праву, злато ц́е иц́и много, много, много више пре него што се ово заврши. Злато се може претворити у балон. Надам се да нец́е, јер ако се претвори у балон, морац́у да га продам а никад га не желим продати. Желим да моја деца једног дана имају моје злато и сребро. ”



Логицно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *