ХИЛАРИ ОТКУПИЛА БИЛА ОД ИСТРАГЕ? Поклонила посао у Обамином апарату нећаку педофила

0
клинтон

Хилари Клинтон (Фото: Јутјуб)

То је било време када се педофил Џефри Епстајн први пут погађао са тужилаштвом у Флориди о признавању кривице за подвођење и сексуално злостављање малолетница а читани “Дејли бист” у броју од петка нагађа да Ђерасијево напредовање има везе са оним што је сада покојни Епстајн признао у својој кривици.Лист подсећа да су Бил Клинтон и педофил Епстајн били велики пријатељи и сапутници барем 23 пута у авиону “Лолита експрес” који је редовно превозио Епстајнове госте на оргије на Девичанска Острва. Клинтон је “Лолитом” ишао 23 пута.

Гислејн Максвел тренутно у затвору на Менхетну чека суђење као мадам Џефрија Епстајна и кључарка свих његових изопачености. “Дејли бист” разматра одлуку Хилари да изненада Ђерасија који је до 2008. радио у њеном штабу пребаци на одговорну функцију у једном од најосетљивијих подручја Обаминог извршног апарата. Практично момак са факулета без икаквог искуства чашћен је високим положајем у Стејт департменту да непосредно “ради директно на Арапском пролећу”. “Тета” Хилари је послала Алека као америчког представника у емигрантске побуњеничке групе “Пријатељи Либије и Пријатељи сиријског народа”, рекао је за “Бист” анонимни извор, додајући да је Ђераси имао “посебан третман”.




КЛИНТОНОВИ, БАЈДЕН И КОПИРАЊЕ

БРАЧНИ пар Клинтон допао је поново у жижу јавности пошто су се видео-линком обратили јавности подржавајући кандидатуру Џоа Бајдена за председника САД пре неколико дана.Хилари је чак “понудила свој ангажман где год му затреба”, док је Бил само поздравио избор. Појављивање Била на Конвенцији сматран је за скандал број 1 на Демократској конвенцији, све док у суботу ујутру нису обављени докази да су “режисери” догађаја несмотрено дуплирали исте људе у једном кадру покушавајући да постигну утисак масовности он-лајн ковенције током појаве кандидата за потпредседницу Камале Харис.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Тајна Епстајнова листа изненадиће многе: Поред Клинтона, бившег директора ЦИА, на списку и писац Ноам Џомски

И актуелни портпарол Стејт департмента је потврдио да је Ђераси радио на “осетљивим стварима”, али није могао да коментарише да ли му је посао у ствари “даровала” Клинтонова.




Новине пишу и како је годину дана пре именовања господина Ђерасија бивши дечко његове тетке Епстајн признао кривицу по државној оптужби за регрутовање за проституцију девојчице млађе од 18 година. Осуђен на 18 месеци затвора.

Штавише, током свог рада у државном апарату, Максвелова и Ђераси су присуствовао венчању Челзи Клинтон са Марком Мезвинским у јулу 2010.

Спекулише се да је Епстајново ћутање о дружењу са бившим председником САД на острвским оргијама плаћењо напредовањем млађаног рођака мадам Гислејн Максвел.



Novosti

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *