Нови шокантни детаљи из краљевске породице: Меган Маркл би могла да заврши у затвору

0

Меган Маркл (фото. Јутјуб)

Меган Маркл од удаје за принца Харија, не престаје да интригира јавност, а сада су се појавиле спекулације да ће имати и проблема са полицијом због како се наводи, учешћа у протестима #Блацк Ливес Маттерс# за које се припрема.

Ова вест, поред јавности шокирала је и њеног супруга Харија, који није био упућен у намере своје супруге: Спремна је да учествује у протестима, иако зна да ће чланови краљевске породице бити против тога. Такође, рескира и да буде ухапшена. И даље јој није јасно, због чега породица неће да је подржи, с обзиром да помаже социјално угроженој скупини – рекао је извор за један познати амерички таблоид.

Недавно је краљица Елизабета одлучила да лично отпутује у Америку, како би видела шта се догађа са њеним унуком Харијем и праунуком Арчијем. Иако је веома бесна на њих, плаши се како би Меган и Хари, могли у књизи одати све тајне краљевске породице.




Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *