Дечко Даре Бубамаре има свега 20 година?!

0
Photo: M. M./ATAImages 12, april, 2018, Beograd - Pres konferencija Dare Bubamare (Radojka Adzic) pred koncert u Stark areni.. Foto: M. M./ATAImages

Нови дечко Даре Бубамаре, извесни бизнисмен Тони, не престаје да шокира регион.
Свима је било јасно да су њих двоје у вези када су он и певачица поделили фотографије на својим профилима што је указивало на то да се налазе на истој локацији.

Извесни Тони, који је уједно и бивши дечко Душице Јаковљевић има наводно свега 20 година, иако се шушкало у јавности да има 23 године. Похађао је наводно приватну школу која није била нимало јефтина, а огромно богатство ужива захваљујући свом оцу.
Наиме, његов отац је наводно угледни бизнисмен који држи ресторане широм Италије. Самим тим се и Тони из Шида, где је живео, преселио за Италију како би могао да помаже оцу.

– Никада се није превише истицао новцем, иако има огромно богатство. Тата му послује у Италији и самим тим зарађује одлично. У последње време видим да се стално хвали скупим стварима, али вероватно га је друштво повукло или певачице са којима се виђа. Претпостављам да му импонује да је у високом друштву. Пре око две године се преселио у Италију и све време помаже оцу – каже добро упућен извор.Курир

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.