Дејвид Ајк: Све је ово планирано (Видео)

0
Дејвид Ајк

Британски писац и истраживач Дејвид Ајк, прославио се наизглед чудним теоријама, које многи никад нису могли да прихвате, али је чињеница да има огроман број следбеника широм света.
У ова два видеа он раскринкава планове око коронавируса, који су очигледни да их и најеминентнији научници и лекари откривају.

Манипулације попут оне да треба носити маске које доказано не штите од коронавируса, а што потврђују научници широм света, не служе да сачувају здравље људи него да држе масе у покорности као и да остварују политичке маневре као и профит.
Манипулацијама са короном остварују се и политичке преваре али и фармако преваре.

Они који су осмислили корону првенствено да ометају реизбор Трампа, као и да зараде милијарде од вакцина доживели су највећи ударац у последњој деценији када су Руси недавно први пронашли вакцину и први је регистровали као лек.

Сада видимо да управо ти креатори журе да и своје непроверене вакцине што пре утрапе свету јер су их Руси претекли.
Треба нагласити да су Руси традиционално опезни према производњи лекова а нарочито вакцина, јер у Русији постоји закон да се нико не сме силом вакцинисати а уколико је лекар дао пацијенту вакцину а притом га није упозорио на последице, може кривично да одговара.

Има још много нејасних ствари око коронавируса, а неке ћете чути у ова два видеа.Wебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.