МИНИСТАР KНЕЖЕВИЋ УДАРИО МУШKАРЦА (75) НА ПЕШАЧKОМ У ЗРЕЊАНИНУ

0

Горан Кнежевић

Министар привреде Горан Kнежевић имао је саобраћајну незгоду на раскрсници булевара Милутина Миланковића и Емила Гаврила у Зрењанину када је својим приватним аутомобилом “шкода кодиаq” зрењанинских регистрација ударио пешака на пешачком прелазу.

Наиме, како се сазнаје, министар Kнежевић је ретровизором закачио пешака (75) који је прелазио улицу на пешачком прелазу.

– Све се брзо десило, аутомобил је ретровизором закачио човека који је прелазио пешачки прелаз, тек онда је из аутомобила изашао министар Kнежевић. Семафор на тој раскрсници није радио па је вероватно то допринело овој несрећи – причају очевици.




Министар Kнежевић потврдио је за Kурир да се удес догодио и каже да се чека полицијски увиђај.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Човек је у Ургентном центру и чекају се снимци. На први поглед је изгледао добро, али то ће лекари рећи. Он је сам и устао, комуницирао је, разговарали смо, али неопходно је да се прегледа. Надам се да ће бити све у реду. Сада сам овде, чекам да полиција заврши увиђај – рекао је Kнежевић за Kурир.

Министар каже да је аутомобил који је возио његов приватни.




(Kурир.рс, С.С.)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *