Уклоните мирис ДУВАНА из куће уз производе које СВИ ИМАМО

0

(Фото: Shutterstock)

Међутим, уколико не пушите често у стану и то се дешава с времена на време имамо за вас неколико природних трикова да сузбијете непријатан мирис цигарета.

Непријатни мирис дима цигарете који је испунио ваш дом и довео вас у лоше расположење може се савладати на потпуно природан начин. Ево неколико једноставних трикова који ће вам помоћи да дишете пуним плућима. Пре тога, наравно, отворите прозоре да бисте просторије добро проветрили.

Бело винско сирће




Бело винско сирће дефинитивно је један од најбољих неутрализатора дима од цигарета. Припремите мешавину топле воде и сирћета, а затим крпом очистите све површине. Обришите столове, ормаре, полице и друге просторе за одлагање. Такође можете обрисати подове, излоге, прозоре. Ако је мирис дувана веома интензиван, можете сирће сипати у шољу која је остављена преко ноћи у соби. Ако вам јак мирис сирћета не одговара, можда ће бити боље да помогнете себи следећим триковима…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сода бикарбона

Чак и свестрана сода бикарбона може вас спасити непријатних мириса. Ставите соду у посуду, коју ћете затим сместити у простор за пушење. Такође можете соду попрскати на поду и оставити 24 сата, а затим једноставно усисати. На овај начин можете се ослободити мириса са тепиха, гарнитура и фотеља.

Кришке лимуна оставите по целом стану.

Заводљив мирис цитруса

Брзо, ефикасно и природно мириса дувана ћете се ослободити и поморанџама и лимуном. Огулите их, поделите на кришке, а затим их заједно с коштицама распоредите на мање тањире. Ставите их по целом стану и оставите да се осуше. Угодан мирис ускоро ће испунити простор.

Прочитајте још:  Рестована пилећа џигерица МЕКАНА као душа



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *