Рекли су јој да ће умрети ако не абортира, одустала у последњем тренутку: Страшна прича се овако завршила!

(Фото: Shutterstock)

Током прве трудноће, у шестом месецу, Чејсити Баркер из Тексаса се разболела. За само месец дана смршала је 19 килограма. Лекари су се плашили и за њен и за бебин живот.

Доктори нису могли да утврде о чему се тачно ради, због трудноће нису смели да спроводе одређене тестове, али су на крају закључили да је трудноћа закомпликовала здравље ове жене и да је најбоље да абортира.

Чејсити је била престрављена. Није желела да одустане од бебе, али плашила се да ће умрети. Након пуно размишљања, Чејсити и њен супруг Kирк пристали су на абортус.
Дошли су у болницу у заказаном термину како би Чејсити обавила киретажу, али већ од јутра почеле су да се дешавају, како она каже, чудне ствари.

НАЈВЕЋА ПРЕВАРА ДЕЦЕНИЈЕ: Владе држава и СЗО примењују лечење “короне” на основу лажираних података

„То су били знакови „одозго“. Не знам колико парова са бебама смо срели успут. Гледала сам у њихова срећна лица. Не знам како сам смогла снаге да уђем у болницу, знајући где идем и због чега. Јавили смо се сестри и сели да сачекамо да ме прозову. У том тренутку, у чекаоницу улази девојка и на таблу од плуте која је висила на зиду лепи пароле против абортуса и цитате о важности и светости сваког људског живота. Не могу да не прочитам. Сузе ми неконтролисано иду низ лице.
Прозивају ме. Одагнавам мисли. Прилазим. Дају ми папир да потпишем. Умрлица мог нерођеног детета. Бебе која је још увек у мом стомаку. Добијам нагон за повраћањем.

Трчим напоље, супруг трчи за мном. Не могу, кажем. Нека умрем, али не могу ово. Супруг ме убеђује да је то исправна одлука, да ћемо имати пуно деце касније, кад утврде шта ми је и кад ме излече. Слушам га и климам главом, али сам укопана у месту. Нисам могла да потпишем тај папир. Нисам могла да уђем у ту собу. Нисам могла да легнем на тај сто.

НЕОФИТ, МИТРОПОЛИТ МОРФСКИ: НЕ ДАЈТЕ ДЕЦИ ДА НОСЕ МАСКЕ!

Отишли смо кући са паролом: Нека буде шта буде“, присетила се Чејсити најтежег тренутка у свом животу.

Након две недеље, њено здравље је почело да се поправља. Боја јој се вратила у лице, почела је боље да једе и да добија на тежини, као и све друге труднице. Изнела је трудноћу до самог термина и родила здравог сина.
Убрзо након порођаја, и сама је ишла на лекарске прегледе како би се установило шта није било у реду током трудноће. Тврди да су лекари рекли да је била потпуно здрава и да нису ништа успели да пронађу.

„Сећам се да је доктор рекао како се трудноћа с разлогом назива другим стањем и да свашта може да се деси, као и да сам имала пуно среће јер није видео пуно жена чија се оваква прича завршила срећно“, рекла је Чејсити.

Данас, њен син Kамерон има 17 година и зна причу о свом доласку на свет. Веома је захвалан родитељима што су одлучили да га задрже, а Чејсити је данас активиста против абортуса.

 (Стил.курир.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.