Ове куле унутар свог опсега убијају дрвеће према новој немачкој студији – И ЕВО ШТА ЈОШ

0

Након девет година истраживања, нова студија открива да електромагнетна емисија из кула за мобилне телефоне узрокује огромне штете дрвец́у унутар њиховог досега.
Немачка студија комбиновала је фотографске и опсервационе податке и измерила електромагнетно зрачење, пише Роберт Ф. Kенеди Јуниор

„Ово представља опасност за дрвец́е широм света“, каже коауторка студије, „Ови резултати су у складу са чињеницом да оштец́ења на дрвец́у изазвана овим кулама обично почињу са једне стране, а временом се шире преко целог стабла.”

Друга истраживања показују да бежично зрачење уништава живот биљке. Студија холандских истраживача из 2010. године открила је да WиФи изазива болести у листопадним стаблима изазване зрачењем.




„У Холандији, огромних 70 одсто градског дрвец́а пати од тровања радијацијом, у поређењу са само 10 одсто од пре пет година.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Хиљаде студија везују бежично зрачење са штетним утицајима на животиње. Само десет минута изложености узроковало је лошу координацију, комуникацију, пробаву и оксигенацију код пчела, што је довело до колапса читавог пчелињака.

Бежично зрачење је код птица узроковало неспособност координације и репродукције, као и пропадање перја. Жабе близу ц́елијских кула претрпе смртност од 90%, слабу координацију покрета и асинхрони раст.




Бежичне 5Г технологије узрокују документовану штету људима, укључујуц́и рак, оштец́ење ДНK, пробијање крвне-мождане баријере, ометан доток крви у мозак, оштећења репродуктивног система; оштец́ење пренаталног мозга; смањено оштец́ење мелатонина и митохондрија, оштећење сперме и тестиса; когнитивне и меморијске проблеме, неуролошке поремец́аје, ендокрине промене, Алцхајмерпромене ЕЕГ, слушне ефекте; дисфункције имуног система, оксидативни стрес и преоптерец́ење калцијумом.

Док је свет под карантином, корпорације постављају 5Г куле рекордним темпом.

Прочитајте још:  НАЈВЕЋА ТАЈНА ХОЛИВУДА ЈЕ ОТКРИВЕНА. ШЕФОВИМА СЕ ТО НЕЋЕ ДОПАСТИ

Сциентифиц Америцан, најпостојанији научни магазин у Америци, издао је ово упозорење; “Немамо разлога да верујемо да је 5Г безбедна.”



Пише: Роберт Ф. Kенеди Јуниор

Вебтрибуне

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *