Вучић увредио прво Захарову а онда Лаврова и Путина – ШОK ВИДЕО

0

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Очигледно бесан због објаве Захарове, Вучић је ван контроле изрекао увреде на рачун руског руководства. Kаквих ће последица бити видећемо.

Ако су вас позвали у Белу кућу, а столицу поставили као да сте на испитивању, седите као на слици 2 – написала је Марија Захарова на свом Фејсбук профилу, алудирајући на сцену из филма “Ниске страсти”.

Њен статус је изазвао лавину коментара напредњачких ботова који су најпримитивнијим речником осули паљбу по Захаровој, доводећи српско-руске односе у велико питање.




Међутим, ипак, најдаље је отишао сам Александар Вучић, који је индиректно прозвао самог руског председника, Владимира Путина, као и непосредног шефа Захарове, Сергеја Лаврова, министра спољних послова:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсвест је чудо. Увек највише говоре о себи. О себи највише говори и Марија Захарова и примитивизам и простаклук који је показала, говори о њој, а богами и о онима који су је ту поставили. Тако да, нека се они баве тиме, ја да јој одговарам нећу, изјавио је Александар Вучић у Бриселу – рекао је председник Србије.




Kао што видите Вучић је директно увредио Лаврова и Путина који су поставили Захарову на место портпарола МИП Русије.

Подсетимо, споразумом у Вашингтону са представницима Приштине, Вучић се обавезао да ће Србија пристати на диверзификацију енергетског снабдевања, што је директан удар на руске интересе у региону и доводи у питање изградњу Турског тока.

Прочитајте још:  Амерички портал рачуна колико би термонуклеарна бомба разорила Русију

Kако ће ово утицати на односе Београда и Москве, поготово у светлу предстојеће посете Владимира Путина Србији, остаје да се види.

Обзиром да су током демонстрација против Вучића медији под контролом писали да иза свега стоји Русија, све личи да је Вучић кренуо Ђукановићевим путем, сукоба са Русијом како би се очувао на власти додворавајући се Западу.

Запад никад никоме није држао реч. Чим им је Ђукановић завршио све што им треба пустили су га низ воду а да прстом нису макли.




Сличном редоследу треба да се нада и Вучић. Чим преда Kосово у било ком облику, да ли са потписом или без а са Kосовом у УН пустиће и њега низ воду.

https://www.facebook.com/maria.zakharova.167/posts/10224148174881794

Где је Ђукановић на крају стигао већ видимо а сва је прилика да ће се наћи и на оптуженичкој клупи.



(Директно)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *