Због чега да се плашим? Шта може да ми се деси? Да ме убију, шта? Да ме стрпају у затвор? Бићу најомиљенија личност на свету,

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

Због чега да се плашим? Шта може да ми се деси? Да ме убију, шта? Да ме стрпају у затвор? Бићу најомиљенија личност на свету, како год окренете, и у једном и у другом случају. Знаће какве су барабе то урадиле које су већ једном уништиле земљу и које би је још једном уништиле – изговорио је у изливу беса председник Србије Александар Вучић, који се обратио новинарима из Брисела.

Вучић је, вероватно фрустриран чињеницом да је нешто потписао у Вашингтону, а ни да сам није знао шта потписује у шта смо могли да се уверимо, галамио у свим стилу, а није пропустио прилику ни да окриви своје претходнике, из само њему знаних разлога.




– Па живите за то да вам остане наслеђе, да има да се прича о ономе што је остало иза вас. Па они Храм Светог Саве не би завршили још 300 година. Ми бисмо поново дочекали да прође нових 500 година, па да кажемо: „Било 500 под Турцима, па 500 под Србима да нисмо могли Храм Светог Саве да завршимо“ Неспособни су. Размишљају само о томе како ће њихови џепови да буду пуни – послужио се председник СНС старим, добрим, радикалским фразама које су му остале у можданим ћелијама и које свакодневно испливају у ситуацијама када је тотално немоћан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након беса и љутње, у року од неколико секунди променио је расположење.

Прочитајте још:  Ковид терориста Тиодоровић поново шири панику: Имаћемо талас за таласом у фебруару, на удару и млади

– Хтедох да кажем нешто теже, али сам се сетио да треба да будем финији. Ја нисам тако фин, какав понекад морам да будем – истакао је Вучић.

Његово обраћање, као и многа друга, изазвала су велики број коментара на друштвеним мрежама.




Директно.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Због чега да се плашим? Шта може да ми се деси? Да ме убију, шта? Да ме стрпају у затвор? Бићу најомиљенија личност на свету,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *