Због чега да се плашим? Шта може да ми се деси? Да ме убију, шта? Да ме стрпају у затвор? Бићу најомиљенија личност на свету,

1
Вучић (Фото: Јутјуб)

Због чега да се плашим? Шта може да ми се деси? Да ме убију, шта? Да ме стрпају у затвор? Бићу најомиљенија личност на свету, како год окренете, и у једном и у другом случају. Знаће какве су барабе то урадиле које су већ једном уништиле земљу и које би је још једном уништиле – изговорио је у изливу беса председник Србије Александар Вучић, који се обратио новинарима из Брисела.

Вучић је, вероватно фрустриран чињеницом да је нешто потписао у Вашингтону, а ни да сам није знао шта потписује у шта смо могли да се уверимо, галамио у свим стилу, а није пропустио прилику ни да окриви своје претходнике, из само њему знаних разлога.
– Па живите за то да вам остане наслеђе, да има да се прича о ономе што је остало иза вас. Па они Храм Светог Саве не би завршили још 300 година. Ми бисмо поново дочекали да прође нових 500 година, па да кажемо: „Било 500 под Турцима, па 500 под Србима да нисмо могли Храм Светог Саве да завршимо“ Неспособни су. Размишљају само о томе како ће њихови џепови да буду пуни – послужио се председник СНС старим, добрим, радикалским фразама које су му остале у можданим ћелијама и које свакодневно испливају у ситуацијама када је тотално немоћан.

Након беса и љутње, у року од неколико секунди променио је расположење.

– Хтедох да кажем нешто теже, али сам се сетио да треба да будем финији. Ја нисам тако фин, какав понекад морам да будем – истакао је Вучић.

Његово обраћање, као и многа друга, изазвала су велики број коментара на друштвеним мрежама.
Директно.рс

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.