Kуцао тикете у кладионици, сад је председник општине

0
снс

снс

Многи су били зачуђени одлуком да пре четири године извесна и до тада непозната Ирена Вујовић, о којој ће се потом сазнати неке ствари које је не квалификују за јавну функцију, постане председница општине Савски венац. Међутим, њен наследник на месту председника општине Милош Видовић такође не може да се похвали импозантном биографијом. Донедавно је радио у једној кладионици, за место председника ове београдске општине квалификовало га је чланство у СНС, а на последњим изборима које многи оспоравају због нелегитимности, био је на листи “Александар Вучић – За нашу децу”.




Из времена док је радио у кладионици истакао се многобројним објавама на друштвеним мрежама везаних за свој тадашњи посао, па је тако редовно коментарисао добитне тикете, контроверзне мечеве, а није се либио да и сам окуша срећу.

– И тако, ми што играмо кладионицу изгубисмо новац данас – написао је Видовић у једном твиту марта 2015. године, с тим што није прецизирао о којим мечевима се ради и о којим спортовима.

Kоментарисао је и тениске мечеве Дејвис куп репрезентације Србије против Велике Британије, што је повезао са британским предлогом Резолуције о Сребреници 2015. године, на који је руски председник Владимир Путин својевремено уложио вето.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




– Србија – Велика Британија 1:0, чекамо Ђоковића да победом против Мареја повећа предност – написао је Видовић уз додатак “вето, Путин”.

Било је речи и о спорним утакмицама Суперлиге Србије.

– Онај ко је прошле сезоне уплатио на меч Партизан – Нови Пазар 1.000 евра, инкасирао је 30-45.000 евра у зависности да ли је играо “2-1” или “7+” – констатовао је Видовић, вероватно мислећи на утакмицу у Хумској коју је домаћи тим након спорних момената добио резултатом 4:3.

Прочитајте још:  Ако вам на врата покуцају страначки секташи - не отварајте! Можете заглавити у затвор!

Новопечени председник општине Савски венац рекао је да ће у наредне четири године још бржим темпом бити настављено са започетим пројектима и нагласио да ће брига о грађанима и њиховим потребама остати приоритет.




– Трудићемо се да оправдамо поверење суграђана и да заједно са њима наставимо да градимо још лепши и бољи Савски венац. У наредном периоду нас очекује изградња пијаце на Сењаку, наставак реализације пројекта изградње станице на Прокопу, као и реконструкција Улице кнеза Милоша – рекао је Видовић.

Он је навео да ће упоредо са великим пројектима који се одвијају на Савском венцу, као и онима који су у плану, велика пажња бити посвећена комуналном уређењу општине, реконструкцији улица и међублоковских саобраћајница, обнови фасада и улаза стамбених зграда.

– Постараћемо се да Савски венац добије још више зелених оаза, градићемо нова дечја игралишта и спортске терене, улагати у основне школе и вртиће како би нашој деци створили пријатан и подстицајан амбијент за боравак, учење и дружење. Бринућемо о потребама најмлађих и најстаријих суграђана, којима ћемо омогућити велики број бесплатних програма и садржаја. Желимо, као што нам је и у претходним годинама био циљ, да створимо Савски венац по мери грађана – поручио је Видовић.

Биће тикета…



Direktno.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *