Бака Цока упуцала инвеститора пре 2 године и још избегава суђења: ТО ЈЕ ВЕЛИKИ СТРЕС ЗА МЕНЕ

0
(Фото: PRINTSKRIN)

Стојанки Стојановић (71), познатијој као Бака Цока, Виши суд у Београду продужио је меру кућног притвора неколико дана пре него што су се навршиле две године откако је, по оптужници, насред улице на Звездари из пиштоља убила инвеститора Зорана Трифуновића (58).

Хладнокрвно пуцала

Злочин, који су забележиле сигурносне камере, догодио се 2. септембра 2018. Цока је, како се види на снимку, маскирана пришла инвеститору, из цегера извадила пиштољ и хладнокрвно пуцала.– Пошто је оверила жртву насред улице, вратила се кући, нашминкала се и заспала. Тако је дочекала полицију – подсећа саговорник.

Дугогодишњи сукоб

Стојанка Стојановић у притвору је провела скоро годину дана, а после хапшења њен син Марко изјавио је да је она годинама била у сукобу са инвеститором, тврдећи да је покојни његову мајку присиљавао да му прода плац и кућу јер је хтео да гради на том месту.

Две године после злочина који је поделио јавност у Србији, јер су многи стали уз Бака Цоку, карактеришућу је као жртву инвеститора, суђење још није почело.– Припремно рочиште било је заказано за 13. фебруар, међутим, оптужена се није појавила, а пуномоћје је отказала и адвокату. Уместо да изнесе одбрану, суду је послала писмо у ком је навела да је имала операцију кука, да не може да дође, али и да је за њу суђење велики стрес и да ће, ако буде морала да долази на суђења, „пре да се обеси“ – открио је саговорник Kурира.

Лоше стање

– Суд је прихватио предлог да се о њеном психичком стању и томе да ли је способна да прати суђење или не изјасне судски вештаци. Њихов налаз се још чека и из тог разлога суђење није заказано – каже саговорник Kурира и додаје да је Цока недавно ангажовала и новог адвоката.Курир

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.