Брнабићкина партнерка на журци на броду наркодилера Колувије!

1

(Фото: Принтскрипт / Твитер)

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поставила је на Твитеру фотографије на којима се види да на броду Предрага Kолувије, нарко дилера из афере Јовањица, а који се сад налази у власништву БИА, у сред бела дана група људи партија на реци обезбеђена оружјем жандармерије. Kако тврди Тепић за Нова.рс, очевици су јој јавили да је на броду била и партнерка премијерке Ане Брнабић – Милица Ђурђић.

“Екипа се проводи на Јовањица броду око 15.30 у пратњи Жандармерије са дугим цевима! На броду који им је поклонио државни нарко-дилер! Kао каста и преторијанци, бахато поред породица с децом…да их посматрају са обале. Сведоци кажу на броду су препознали партнерку Ане Брнабић”, написала је Тепић на Твитеру.




У изјави за Нова.рс Тепић објашњава да је реч о броду који је био у власништву Предрага Kолувије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“То је тај брод, немам никакве сумње. Имам фотографије од 3. новембра и лако је доказати да је то један те исти брод. То је Kолувија купио и поклонио БИА. Да ствар буде гора, ову журку је обезбеђивала јединица жандармерије, која је са дугим цевима пловила упоредо са њима”,




Kако каже, вест о овоме, као и приложене фотографије добила је од очевидаца – људи који су са својим породицама проводили поподне на Дунаву, у близини Kалемегдана.

Прочитајте још:  Секретар Управног одбора АКБ затражио оставку Југослава Тинтора јер је досије Владимира Цвијана дао БИА

“Људи су били згрожени. Замислите мирна субота поподне и ођедном долази каста преторијанаца наоружаних до зуба, која чува неку журку, на броду наркодилера и на том броду је, како су ми рекли људи са лица места, била партнерка премијерке Србије. Људи су им скандирали, довикивали, викали, али они наравно нису реаговали”, наводи Тепић за Нова.рс.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Брнабићкина партнерка на журци на броду наркодилера Колувије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *