ЗАШТО KРИЈЕТЕ НАСИЛНИKА? Снимак пребијања из Новог Сада је од 24. августа!

2

Иван Kонтић

Kоме је у интересу у држави и МУП-у да крије дивљака из Новог Сада Ивана Kонтића, који је насмрт претукао још увек непознатог младића. Зашто се крило пуних 19 дана, од кога су то хтели да сакрију и да ли овај насилник има везе са СНС, новосадском влашћу и МУП-ом. Туча је, веровали или не, била 24. августа, а тек је сада обелодањен снимак. Да ли је полиција чекала да јавност види снимак, па да тек онда реагује?

Онесвешћеног младића (28 година) на земљи туче други младић (30). До смрти. И ломи му обе руке. Ово је Србија данас.




“Лидер у региону, најбоља по економији у Европи, без криминала, лоповлука, корупције”, земља из бајке, али кад слушате Александра Вучића, Ану Брнабић, Небојшу Стефановића, и њихове ортаке. Али нека погледају видео из Новог Сада, и нека виде шта је Србија данас.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бесомучно ударање дивљака, којег је полиција препознала по иницијалима И.K., по И.С. који лежи онесвешћен на земљи, јесте резултат васпитавања деце да мрзе, а не да воле. Ово је резултат васпитавања деце да гледају само себе, а не да имају епматију према другоме. Ово је резултат васпитавања деце да су она увек у праву и да су други зли.

Прочитајте још:  МУП лагао о хапшењу миграната који су терорисали запослене у Боговођи, починиоци се налазе у бекству!

Ово је резултат неадекватних кажњавања криминалаца. Ово је резултат пропагирања ријалитија, таблоида, криминалаца на ТВ Пинк, Хаппyју, Првој и Б92… Ово је резултат системски изврнутог система вредности где у нашем друштву боље пролазе криминалци и преваранти од оних који поштено желе да се остваре у животу. То је Србија данас.

Страшан животињски нагон за убијањем. Горе од речи бруталан, ако има. Ово се не виђа ни у фавелама и ово никад, никад није било у Србији. Сцене које нису виђене ни у најбруталнијим америчким и другим филмовима. Овога нема ни у кечерским борбама. Ни мафија није радила и пребијала овако. Овога нема нигде, осим у Србији данас.




Ово варварство је видео цели свет.

Полиција га још није ухапсила, он се сакрио у Црној Гори. Још ако је близак Спрској напредној странци и има “тату на положају”, уз помоћ адвоката негираће све и свашта, и правосуђе ће га пустити уз образложење да није хтео, да се много каје, да је неурачунљив, да је био под алкохолом или да, пак, није то он. Можда и добије 120 сата друштвено корисног рада! Уз, наравно, недостатак доказа.

Kоме је у интересу у држави и МУП-у да крије дивљака из Новог Сада Ивана Kонтића, који је на смрт претукао још увек непознатог младића. Зашто се крило пуних 19 дана, од кога су то хтели да сакрију и да ли овај насилник има везе са СНС, новосадском влашћу и МУП-ом. Туча је, веровали или не, била 24. августа, а тек је сада обелодањен снимак. Да ли је полиција чекала да јавност види снимак, па да тек онда реагује?

Прочитајте још:  Нека вајда и од државе: Забрана уласка за 8 содомита

Што се тиче криминала, дакле, додирнули смо не дно, него смо дубоко под земљом са главом у земљи као нојеви.

Лаж, криминал, Пинк, ријалити, таблоиди, владају данас Србијом, зато нам је и тако. Сатанизовање и линч политичких неистомишљеника. Од владике Григорија, преко академика, политичара, уметника, спортиста, новинара… до Амфилохија. Свих слободномислећих. Уз бламажу Вучића којом је изложио Србију у Вашингтону.



Direktno

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ЗАШТО KРИЈЕТЕ НАСИЛНИKА? Снимак пребијања из Новог Сада је од 24. августа!

  1. Крију зато што је НС МУП пун “колега” који међусобно почињу разговор преко телефона са “Ђе’с муњо небеска”. Касне са “акцијом” 3 недеље, док осумњичени лади јаја на мору у ЦГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *