Бивши службеник ЦИА: „Насиље ће експлодирати“ ако Трамп поново победи на изборима

0
циа, ПАЈКОВ

ЦИА (Фото: EPA/EFE Olivier Douliery/POOL)

Бивши оперативац ЦИА-е који је деценије провео тајно на Блиском Истоку и у Јужној Азији, упозорава да ће “насиље експлодирати” ако Трамп победи на изборима и вероватно ће се наставити и даље чак и ако победи Бајден.

За Револвер Њуз, Сам Фадис карактерише недавне нереде, које медији описују као „углавном мирне“, као ништа мање од „побуне“.

Фадис каже да изгредници нису само неорганизоване руље, вец́ „манифестација година припреме, организације и спонзорства од огромне мреже фондација и организација“, укључујуц́и Отворено друштво Џорџа Сороша.




Фадис истиче да су изгредници отворено истакли свој циљ, „укидање Сједињених Држава какве познајемо и њихова замена марксистичком државом“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бивши службеник ЦИА предвиђа нови талас насиља ако Трамп победи на изборима, али такође упозорава да ц́е се немири наставити чак и ако Бајден победи, јер ц́е револуционари тежити да преузму потпуну контролу над његовом администрацијом.

„Због тога је велика заблуда веровати да ће се нереди у протекла три месеца завршити новембарским изборима. Неће”, пише Фадис.




„Ако председник Трамп победи, руља ће његову победу одмах прогласити невалидном и нелегитимном, а ниво насиља ће експлодирати. Ако Бајден победи, људи и групе који цепају овај народ сматраће га својом марионетом и убрзаће своје напоре у револуцији. Ако се Бајден покаже да не жели или не може да их прихвати, задесиће га иста судбина као и градоначелника Портланда Теда Вилера, који трпи антифа малтретирање свог дома као цену што се није потчинио. “

„Овде се не ради о реформи. Реч је о револуцији, а револуцијама није стало до избора “, закључује он.

Прочитајте још:  Распад САД се не отказује, одлаже се на кратко



Превод: Српски Гласник

Извор: Суммит Неwс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *