Kинеска докторка и вирусолог Ли Менг Јан, која је побегла из Кине: Објавићу доказе да је коронавирус створио човек, као и зашто је направљен у лабораторији у Вухану

0

Ли Менг Јан

Кинеска докторка и вирусолог, која је побегла из родне земље након што је јавно рекла да је Пекинг прикривао чињеницу да се корона вирус шири међу људима, сада тврди да ће изнети доказе да је вирус креиран од стране човека.

Угледна докторка Ли Менг Јан, која се специјализовала за вирологију и имунологију у хонгконшкој Школи јавног здравља, тврди је да је Пекинг добро знао за корона вирус и пре него што су се појавили извештаји о првим случајевима заражавања.

Она је под претњама била принуђена да побегне из Хонгконга у Америку, а пре два дана се огласила са тајне локације и изнела нове информације.




Ли Менг каже да су извештаји да је корона вирус настао на пијаци у Вухану “димна завеса“ и да планира да објави извештај који, како тврди, доказује да је вирус човек створио.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Овај вирус није из природе. Долази из лабораторије у Вухану. Секвенца генома је попут отиска људског прста и на основу тога можете идентификовати ове ствари. Користићу ове доказе да кажем људима зашто је ово дошло из лабораторије у Кини, зашто су они ти који су то направили”, рекла је докторка.

https://twitter.com/TheNatPulse/status/1303801634896650240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1303801634896650240%7Ctwgr%5Eshare_0&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nspm.rs%2Fhronika%2Fkineska-doktorka-i-virusolog-li-meng-jan-koja-je-pobegla-iz-kine-objavicu-dokaze-da-je-koronavirus-stvorio-covek-kao-i-zasto-je-napravljen-u-laboratoriji-u-vuhanu.html

Додаје да ће свако, чак и ако нема знање из биологије, моћи сам да прочита, провери, идентификује и верификује њен извештај, преноси Дејли мејл.

Тврди је да су информације које је прикупила пре него што је побегла из земље избрисане из владиних база података и да је њеним колегама наређено да “шире гласине о њој”.

Прочитајте још:  Случај професора с Харварда: Не, он није створио корону

Докторка је радила на престижном хонгконшком универзитету, једном од водећих светских центара за истраживање заразних болести и кључном делу глобалне епидемиолошке мреже Светске здравствене организације (СЗО).




Ли Менг каже да је била једна од првих научника који су проучавали корона вирус, а тврди да је крајем децембра 2019. од њеног супервизора на универзитету затражено да истражи чудну групу случајева сличних САРС-у који су се појавили у континенталној Кини.

Кроз своје медицинске и научне контакте, она тврди да је случајно наишла на “заташкавање епских размера”, али њени докази о преношењу вируса међу људима и тврдње да је Пекинг намерно искривио детаље о пореклу вируса једноставно су игнорисани.

Како је број жртава порастао, докторка је сматрала да има моралну и научну дужност да узбуни јавност, а након тога је побегла у Америку у страху за свој живот.Како каже, она није била једини медицински радник који је желео да јавности предочи истину о корона вирусу. Осам доктора ухапшено је 23. јануара због упозорења о корона вирусу које су делили на друштвеним мрежама, наводећи да “шире неистине”. Затим је један од узбуњивача, др Ли Венлијанг преминуо 7. фебруара.



(Нова.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *