Аустралија је у потпуности пилот тест за Нови светски поредак

0
depositphotos/IgorVetushko

Неколико новинара и креатора садржаја приметило је да Аустралија изгледа као најтоталитарнија полицијска држава која је постојала у новијој историји. Постала је пилот тест у пуној мери за елитисте да виде колико добро могу да примене Нови светски поредак.

Аустралијанци су били изложени неким од најгрознијих кршења основних људских права и достојанства током читаве ове скамдемије. Елитисти користе Аустралију да тестирају ове ауторитарне мере, попут привикавања јавности на полицијску државу у којој војска и полиција патролирају улицама спремни да изврше насиље над другим људима због одбијања карантина када нису болесни или не носе брњице које је прописао Нови светски поредак … Мислим, маске за лице.

„Ови момци добро знају шта раде. Они су психопате, али нису глупи “, каже Брајан у горњем видеу. Политичари редистрибуирају богатство и моћ далеко од јавности и консолидују је у своје руке. У великој смо невољи ако не успемо у томе да војска и полиција који чине насиље у име тирана схвате шта раде човечанству.
Све је ово због 17 нових случајева ЦОВИД-19. Апсолутно је ужасавајуц́е то што људи и даље прихватају ову превару као истину. „Тешка тиранија и угњетавање дешавају се свуда“, додаје Брајан. Ако не мислите да се ово врац́а у Сједињене Државе у облику другог закључавања, размислите поново. Медији нас припремају за „мрачну зиму“ и „други талас“ откако се догодио први лажни талас.

Пробудите се. Времена је сада остало крајње мало. Ако немате храну или воду, сада је време да набавите оно што можете. Ако немате хитне планове, сада је време да их направите са породицом. Ако сте се вец́ добро припремили за било какву катастрофу, најбоље што можете учинити је да останете будни и неустрашиви. Не живите живот престрављени (поробљавају вас страхом), али будите сигурни да знате шта се догађа. План најбоље припремљености укључује свест о овој ситуацији у којој смо се данас нашли.Пише: Мац Славо

Извор: СХТФплан.цом

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.