Домаћи лек против закрчења артерија, стварања камена и јачање имунитета: Убија све инфекције у телу!

1

Foto: Shutterstock

Представљамо вам одличан природни рецепт за лечење и превенцију закрчења артерија. Такође, добар је за регулисање повишених масноћа у крви, спречавање општег умора организма, спречавање и лечење инфекција и прехлада, интензивно јачање имуног система, чишћење јетре и побољшање јетрених ензима.

Овај природни лек спречава појаву слободних радикала у организму који изазивају најтеже болести и низ других стања повезаних са болестима срца и крвотока.

Потребни састојци:




4 целе веће главице белог лука
4 лимуна са кором
мањи корен ђумбира ( 3-4цм)
2 литре чисте воде

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Припрема: Лимун добро оперите па га исеците на комадиће. Уколико се ради о лимуну који није органски односно уколико је прскан, онда га третирајте мешавином сирћета и воде. Ољуштите бели лук и заједно са лимуном и ђумбиром убаците у блендер.

Од тога, помоћу блендера направите једноличну масу. Тако измиксану смесу сипајте у металну посуду, прелијте са две литре воде и загрејте све уз мешање до тачке кључања. Тик пре него што смеса прокључа, искључите ринглу и пустите да се све добро охлади. Процедите кроз средње густу цедиљку и сипајте у стаклене боце.

Овај лековити напитак се пије сваки дан по једна чаша од 2 дл најмање 2 сата пре јела, односно на потпуно празан желудац. Напитак чувајте у фрижидеру.




Период лечења траје 3 недеље уз свакодневно конзумирање једне чаше након чега требате направити паузу од једне недеље, након чега можете опет наставити са конзумирањем у истом циклусу. Уколико вам укус не одговара можете додати меда. Након 3 недеље коришћења требали бисте осетити значајну регенерацију тела.

Прочитајте још:  Што је јача кампања, мањи одзив: У Новом Саду најмање вакцинисане деце ММР вакцином!

Напитак је осим већ наведених благодати посебно користан у спречавању калцификације у телу која изазива каменчиће у органима и зачепљење крвних судова.

Kомбинација лимуна, воде и кувања неутралише мирис белог лука. Пре сваког конзумирања протресите боцу са овим домаћим леком како би се талог лимуна и белог лука на дну помешао са соком.



Kucnilekar.com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Домаћи лек против закрчења артерија, стварања камена и јачање имунитета: Убија све инфекције у телу!

  1. Pise da se pije 3 nedelje, znaci 21 dan puta 2 dl = 42 dl – odnosnno 4,1 litara vode, a pravi se sa 2 litra ? Neko je tu zbrkao loncice ! Slicno sam pravio i pio, bez djumbira i svakog dana sam uzimao po 0,3 dl ! Pritisak mi je pao sa 150:90 na 130:70 !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *