Марко Танасковић: Заборавите ријалитије, сатанисти вребају децу на интернету

0

Да ли су данас процеси стварања масовне културе спонтани, или су ипак у већој мери идеолошки и чак политички дириговани? Да ли се културни и идентитетски ратови на америчким технолошким платформама воде у равноправним условима или постоји перфидна цензура једних, односно фаворизација других садржаја?

Зашто је америчка филмска академија донела правило о фаворизацији мањинских група попут црнаца и ЛГБТ заједнице? Како се деци у основним школама промовишу вредности попут наркоманије и промискуитета?




Да ли је сексуализација деце глобални тренд? Какву улогу играју комичари у културним и политичким ратовима? Зашто се српски уџбеници историје штампају у Хрватској? Како објаснити распрострањени политички и пропагандни ангажман српских глумаца? Шта је идеологија друга двојке и зашто се у Србији концепт урбаног често погрешно повезује са либералном идеологијом?

Зашто је 5. октобар 2000. године најмрачнији датум у модерној историји Србије? Колико су предстојећи амерички избори важни за српски народ, а колико за свет у целини и због чега? Зашто је у Америци спортска индустрија више политизована као никад пре?



Нови стандард

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.