Марко Танасковић: Заборавите ријалитије, сатанисти вребају децу на интернету

0

Да ли су данас процеси стварања масовне културе спонтани, или су ипак у већој мери идеолошки и чак политички дириговани? Да ли се културни и идентитетски ратови на америчким технолошким платформама воде у равноправним условима или постоји перфидна цензура једних, односно фаворизација других садржаја?

Зашто је америчка филмска академија донела правило о фаворизацији мањинских група попут црнаца и ЛГБТ заједнице? Како се деци у основним школама промовишу вредности попут наркоманије и промискуитета?




Да ли је сексуализација деце глобални тренд? Какву улогу играју комичари у културним и политичким ратовима? Зашто се српски уџбеници историје штампају у Хрватској? Како објаснити распрострањени политички и пропагандни ангажман српских глумаца? Шта је идеологија друга двојке и зашто се у Србији концепт урбаног често погрешно повезује са либералном идеологијом?

Зашто је 5. октобар 2000. године најмрачнији датум у модерној историји Србије? Колико су предстојећи амерички избори важни за српски народ, а колико за свет у целини и због чега? Зашто је у Америци спортска индустрија више политизована као никад пре?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Нови стандард

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *