Епидемиолог: Стопа смртности од короне “најгора погрешна процена” у људској историји

0

Др Роналд Б. Браун са Универзитета Ватерло, Kанада, недавно је изјавио да је стопа смртности од ЦОВИД-19 „најгора погрешна процена у историји човечанства“.
Он тренутно завршава свој други докторат на тему епидемиологије на поменутом Универзитету.

Недавно је Браун објавио рад под насловом „Лекције из јавног здравља научене из пристрасности у прецењивању смртности од коронавируса“.

У раду пружа податке и информације које је прикупио током свог истраживања, упоредио је информативне текстове Светске здравствене организације (WХО) и Центара за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) са подацима независних научника и сведочења Kонгреса.Он наводи да „резултати ове критичне процене откривају пристрасност при пласирању информација и пристрасност селекције у прецењивању смртности од коронавируса, највероватније узроковане погрешном класификацијом стопе смртности од грипа као степена смртности.“

Др Браун је навео да документи ЦДЦ-а и WХО-а показују да је стопа смртности од грипа слична коронавирусу, што имплицира да је карантин био бесмислен.

Његов рад поставља питање зашто сезона грипа 2017-2018 у Сједињеним Државама „није добила исту интензивну медијску покривеност као ЦОВИД-19“.Пријављене стопе смртности случајева, попут првобитне званичне стопе од 3,4% Светске здравствене организације, изазвале су ужас, панику и хистерију, а такође су биле бесмислене. Он истиче да су медији почели да се фокусирају на пораст случајева коронавируса, истовремено занемарујуц́и смањење стопе смртности.

Др Браун није једини који покрец́е ово питање, али чини се да нико заправо не зна ове чињенице, јер их медији непрестано игноришу, а који нам једноставно представљају једну перспективу која изгледа није заснована на науци и егзактним подацима.

Поставља се питање зашто су се поједине смрти класификовале као последица коронавируса , чак и када је јасно да коронавирус није био узрок? То је примец́ено широм света.Бројни светски лекари и врхунски стручњаци у тој области изражавају забринутост у вези са мерама предузетим у борби против новог коронавируса.

На пример, Мајкл Левит, биофизичар и професор структурне биологије на Универзитету Станфорд, недавно је критиковао WХО, као и Фејсбук због цензурисања различитих информација у вези са пандемијом.

Зашто не чујемо ништа о томе? Зашто су научници, лекари и стручњаци строго цензурисани због дељења ових информација? Зашто се медији кажњавају и демонизују због писања о томе?

Да ли је узбуњивач НСА Едвард Сноуден у праву у вези са чињеницом да владе користе ову пандемију како би наметале становништву додатне мере које нам одузимају права, а све под плаштом добре воље?

Зашто ове мере нису предузете за друге респираторне вирусе који заразе исто толико и убију исто толико људи, па и више од Цовид-19 сваке године? Ово су важна питања која треба поставити и водити расправу, посебно када нам полако одузимају право чак и да говоримо.

Администратори социјалних мрежа сасвим су јасно ставили до знања да се све информације које не потичу од WХО или савезних здравствених регулаторних агенција не би смеле сматрати поузданима.Зашто се дели толико информација које су у потпуности у супротности са наративом наших савезних здравствених регулаторних агенција и организација попут WХО?

Да ли се тренутно догађа битка за нашу перцепцију? Да ли се манипулише нашом свешц́у? Зашто има толико опречних информација ако је све кристално јасно? Зашто се алтернативни третмани, који су показали огромне успехе, у потпуности игноришу и исмевају?

Шта се овде догађа и колику моц́ имају владе када су у стању да утишају глас толико људи? Не би ли требало да испитујемо информације отворено, транспарентно и заједно?

Да ли је нови коронавирус, попут 11. септембра, катализатор за промену у људској свести. Да ли се људи ‘буде’ као резултат онога што је било, што се тренутно дешава и што ц́е се догодити у блиској будућности?

Wебтрибуне.рсИзвори:

wакингтимес.цом/2020/08/31/500-доцторс-анд-сциентистс-qуестион-оффициал-цовид-19-сторy-ит-ис-хигх-тиме-тхат-wе-тоок-тхис-инто-оур-оwн-хандс/

хумансарефрее.цом/2020/09/епидемиологист-цовид-19-фаталитy-рате-wорст-мисцалцулатион-ин-хуман-хисторy.хтмл

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.