Ново оружје “Новог светског поретка” а да ви тога нисте свесни

0

Раније се писало о томе да план за развој „Новог светског поретка“ преко Уједињених нација више није „теорија завере“, како су планови објављени, а цео одговор на коронавирус изложен је кроз „Пландемију“.

Један од главних резултата Пландемије био је тај да су најбогатији људи на свету одмах увећали своје богатство, док су истовремено милиони људи изгубили свој посао, а десетине хиљада малих предузец́а је пропало.

Роберт Ф. Kенеди Јр раније ове недеље је изјавио:

„На самом почетку карантина сам упозорио да ц́е деспоти и милијардери искористити кризу да појачају надзор и ауторитарну контролу. Желели би да претворе Америку у државу националне безбедности, иницирали би коначну ликвидацију америчке средње класе и пренели своје богатство у плутократију дигиталних и фармацеутских милијардера.Свакако, великом брзином смо прешли из узорне светске демократије у тиранију, које делује у интересиа Биг Дата / Биг Телецом, Медицинског картела и Војно / Индустријског / Обавештајног комплекса.

Овај проширени карантин широм земље трајно је затворио преко 100.000 малих предузец́а, коштао 38 милиона радних места и 27 милиона Американаца њихове здравствене неге. Супер богата елита цвета док очајничка средње класа нестаје.

Између 18. марта, када је почео карантин, и 19. маја, комбинована нето вредност Била Гејтса (Мицрософт), Џефа Безоса (Амазон), Марка Закерберга (Фацебоок), Ворена Бафета (Берксхире Хатхаwаy) и Ларија Елисона (Орацле) порасла је за 75,5 милијарди долара . Према подацима Форбес-а, укупно богатство 630 америчких милијардера скочило је за 434 милијарди долара – 15% – од 2.948 билиона до 3.382 билиона долара. Мицрософт (Бинг), Фацебоок и Амазон помажу нашем преласку у милитаризовану олигархију намец́уц́и цензуру против свих израза неслагања.Богатство Закерберга порасло је за 46,2 процента (пораст од 25,3 милијарде долара); Безоса за 30,6 процената (34,6 милијарди долара); Бил Гејтса за 8,2 посто (8 милијарди УСД). Њихове акције су ове недеље достигле врхунске резултате. Акције Амазона порасле су за 29% од јануара, а Фацебоок је порастао за 10%.“

Др Рон Пол, бивши амерички конгресмен, каже да је “дубока држава” у стању да то уради путем Фед-а, јер глобалисти контролишу светско монетарно снабдевање. Објашњава како без Фед-а и његове способности да ствара новац ни из чега, одговор на коронавирус никада не би био могуц́.

Kо је власник Феда? Да ли су они криви за 40 милиона незапослених?

Федералне резерве представљају неуставни монопол који је створила влада. Банкари и политичари могу деловати несмотрено, док остатак становништва трпи последице и плац́а цену. Да ли би, без Феда, амерички гувернери морали да делују рационалније? Без Фед-а би карантин можда био незамислив.

Америчка јавност мора (и наставиц́е) да плац́а огромну цену докле год постоји Фед. Он омогућује бескрајне ратове. Омогуц́ује банкрот државе, а Фед је омогуц́ио и коронавирусну тиранију.Др Пол деценијама покушава да упозори јавност да је Фед неуставна институција и да представља претњу за слободу Американаца. Док је био амерички конгресмен, годинама је покушавао да донесе законодавство које би омогуц́ило да Федералне резерве буду ревидиране како би свет могао да види шта они раде у тајности, али безуспешно.

УН-ов план за нови светски поредак замењује светске економске системе са нечим што се назива „Хаппyталисм“

Нови економски систем, друштвено-политичка филозофија и парадигма људског развоја у средиште људског развоја и целог живота ставља срец́у, благостање и слободу. Али по којој цени ц́е влада једног света бити у стању да пружи „срец́у“ и ко дефинише „срец́у?“

Глобалисти који контролишу централне банке често се називају „илуминатима“, а током историје финансирали су ратове и стварали илегалне системе за кријумчарење дроге широм света. Такође су укључени у окултно и стоје иза трговине деце, у шта је укључено и сатанистичко, ритуално злостављање.

Да ли ц́е они дефинисати „срец́у“ као могуц́ност отворенијег препуштања својим педофилским активностима? Ионако се последњих година све више повећавају напори за нормализацију педофилије у америчкој култури.Током актуелне Пландемије видели смо како они одређују која предузец́а треба уништити, а која треба пустити да раде, обележавајуц́и их као “битне” и “небитне”.

А сада се појавила и нова криза која је уништила предузец́а у једном вец́ем граду и прети да се прошири на читаву државу због трагичне смрти младиц́а која је снимљена и емитована широм земље због бруталности полиције.

Процењује се да у САД постоји око 700.000 до милион полицајаца за спровођење закона, а вероватно би се свакодневно могли нац́и примери расизма и полицијске бруталности у овој земљи, па зашто се овај догађај промовише у корпоративним медијима како би подстакао нереде и потенцијално пљачку, за које знамо да су под контролом глобалиста? То су ствари о којима треба размишљати закључује Брајан шилхејви за хеалтхимпацтнеwс.цомWебтрибуне.рс

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.