Србија: Ускоро геј бракови и усвајање деце, спреман нови родни закон о трансвеститима!

(Фото: EPA/JJ GUILLEN)

Прва фаза усвајање истополних заједница, следећа фаза бракови и усвајање деце, то је стратегија који су ЛГБТ покрети применили свуда у Европи. Иако су у Србији пре одобравања прве параде поноса, обећавали већинској заједници да само желе да шетају и ништа више то је очито била обмана како би се пробио лед.

Некада популарна певачица Наташа Беквалац током каријере често је подржава екстремне ЛГБТ покрете, а сада је одлучила да покрене иницијативу о доношењу закона о истополним заједницама у Србији. Истовремено спреман је закон о “родном идентитету”, ако се водимо искуствима са запада таквим законима се проглашава да пол и род наводно нису исто, па тако трансвестти морају да се третирају као род који су изабрали.
Представници “Београд Прајда” изашли су у јавности са детаљима који су обухваћени у овој радикалној иницијативи.

Ове године тражимо усвајање Закона о регистрованим партнерствима и усвајање Закона о родном идентитету. Акценат стављамо на солидарност са свим ЛГБТ+ појединцима и док се унапред надамо да ћемо следеће године слободно, надамо се неки од нас као законом регулисани истополни партнери, шетати улицама наших градова. Посебно се захваљујемо Наташи Беквалац, јер је и ове године подржала ЛГБТ+ покрет и учествовала у кампањи, и телевизији “Нова С”, уредницима и водитељки емисије “Међу нама”, Маји Николић – стоји у саопштењу ултра-либералне организације.

Наташа је током разговора у овој емисији одглумила да је нешто жуља на сандали, а потом извукла шарени каменчић.
– Тај камен жуља не само мене, него и многе људе у нашој земљи. У питању су људи ЛГБТ појединци. Желела бих да покренем иницијативу о доношењу закона о истополним заједницама – рекла је Наташа, која је први пут подржала ЛГБТ покрет 2016. године, на Паради поноса.

– Себи ћу као јавној личности дати за право да покренем ову иницијативу. Они немају право на здравствену заштиту, постоји још много питања која се тичу основних људских права која они немају – истакла је Наташа.

Углавном се не дружим са хетеросексуалним особама – превише је мржње
– 90 посто мојих пријатеља су ЛГБТ популације и знам шта сам са њима доживљавала, колико непријатности и ружних ствари… Та мржња је јача од пристојности – изложила је певачица.

– Мој ментални склоп, моја душа и срце то никада не може да разуме. То је мржња која је без основа, за мој укус. Ти људи никога не угрожавају, неће ти узети ништа… Просто мислим да је неоснована – додала је некада популарна певачица Наташа Беквалац.Блиц.рс

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.