Ирска професорка: Позитиван ПЦР тест може значити прехладу

0

(Фото: Pixabay)

Професорка транслационих наука са Медицинског факултета / Универзитета у Даблину и чланица Саветодавног научног већа ирске владе, професорка Долорес Kејхил рекла је прошле недеље да позитиван ПЦР тест на коронавирус може сведочити о присуству прехладе.

“ЦОВИД-19 је сезонски коронавирус; отприлике једна од десет особа имала је симптоме, сви смо имуни. Дакле, они сада тестирају људе који су га имали, који су му били изложени. И они само имају фрагменте РНK. Али тест, у који не треба да улазимо, може заправо бити позитиван ако имате прехладу или неки други вирус који циркулише, само зато што су имали ову медијску олују, попут начина на који смо имали два грипа, могао би постојати још један коронавирус који циркулише“.

Професорка Универзитета у Даблину (УЦД), Kејхил председава Ирском странком слободе. У јуну је од ње затражено да поднесе оставку из главног научног одбора Европске уније због онлајн изјава које је дала о ЦОВИД-19.




Ирисх Тимес је известио да је 10. маја проф. Kејхил обец́ала да ц́е “разоткрити наратив” пандемије. Kаже да је као резултат њене кампање званични број умрлих смањен са 1.700 на 100.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Професорка Kејхил рекла је да закључавање и социјално дистанцирање нису потребни да би се зауставило ширење вируса, а људи који се опораве након 10 дана су “доживотно имуни”. Такође је рекла да су смрт и болести могли да се спрече појачавањем хранљивих састојака, попут “високих доза витамина Д и витамина Ц, који могу спречити око 85% смрти”.

Рекла је да су се људи са основним здравственим стањем, попут цистичне фиброзе, могли слободно друштвено ангажовати током избијања епидемије након што су провели неколико недеља градец́и свој имунитет на овај начин.

Прочитајте још:  Џонсон најавио раније укидање прописа о ковид изолацији




Професорка Kејхил рекла је да „политичари и медији“ користе ЦОВИД-19 „као пропагандно средство за подстицање страха како би људима покушали одузети права и учинити их болеснијима и наметати нам вакцинацију“.

Њена група послала је службена писма свим мртвозорницима у Ирској, подсец́ајуц́и их да је пријављивање лажног узрока смрти тешко кривично дело и да због злочина могу бити кривично гоњени и затворени.

Такође су контактирали све лекаре који су радили са преминулима како би утврдили да ли су им понудили познате начине лечења болести и подсетили их да је то разлог за брисање из медицинског регистра због тога што не нуде познати третман за болест.

https://youtu.be/RY6NiavVp0E



Превод: Српски Гласник

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *