Насловна Живот Најпрецизнији тест личности икада направљен: Одговори на ова питања откривају оно што...

Најпрецизнији тест личности икада направљен: Одговори на ова питања откривају оно што ни себи не смете да признате!

Фото: Депозитфото

Овај тест вас ставља у замишљене, али веома важне животне ситуације. Одлуке у таквим околностима откривају суштину ваше личности. Тест се решава брзо и лако, забаван је, али и тачан.

Потребно је да размислите и одговорите на следећа питања:

1. Неотворена кутија стоји на поду. Шта је унутра?

2. Kада бисте могли да изаберете једно место на коме ћете провести остатак живота, где би то било?

3. Лутате изгубљени у пустињи цео дан и коначно спазите село у даљини. Међутим, убрзо затим примећујете и оазу, која је нешто ближа. Где сте одлучили да одете?4. Шта бисте урадили када бисте изненада све изгубили?

5. Претпоставимо да је сутра недеља, како ћете провести дан?

6. Ако сте у шкрипцу, коме бисте се обратили за помоћ?

7. Да можете да бирате, у ком животном периоду бисте заувек живели (детињство или садашње године)?

8. Ако би вам неко рекао да вам је остало само 24 сата живота, како бисте их “потрошили”?9. Да можете да сачувате само једну ствар од пожара, шта би то било?

Анализа одговора:

1. Ваш одговор открива како гледате на неочекиване ситуације. Ако сте замислили нешто што нема вредност за вас, онда верујете да срећа и добре ствари не долазе лако, и да вам нису предодређене. Уколико сте замислили благо или нешто вредно, онда очекујете да ћете једног дана бити богати. Ако сте претпоставили да је кутија празна, онда не верујете у срећу, и сувише сте практични и реални.

2. Уколико сте се одлучили за место где већ живите, онда сте задовољни и удобно вам је ту где јесте. Ако сте изабрали неко далеко место, ви сте сањар и тежите романтичним стварима. Ако не можете да се одлучите, онда нисте склони оданошћу или јаком везивању за људе и места.

3. Ово описује вашу радну етику. Ако сте изабрали оазу, волите да долазите на посао први, а одлазите последњи. Не волите правила и прописе, и импулсивни сте са времена на време. Волите да радите више ствари истовремено, а понекада и одуговлачите са послом. Ако сте отишли право у село, онда сте ви онај који преузима одговорност. Пажљиво планирате свој дан и знате како да искористите време. Поштујете рокове, а радије волите да дорађујете пројекте, него да их започињете.4. Они који су решили да крену од нуле су људи који су спремни да преузму одговорност за своје поступке, а не само да мирно прихватају промене у животу.

5. Ваш одговор описује на који начин трошите новац. Ако сте одговорили да сте слободни да радите све и свашта, значи да новац трошите како вам падне на памет и немате контролу. Ако сте одлучили да останете код куће, значи да обично у куповини потрошите све што имате. Ако сте се одлучили за спортске активности – имате обичај да штедите за црне дане. Ако сте изабрали одлазак у шетњу – ви сте они који пажљиво и рационално троше.

6. Они који ће ствари покушати да поправе сами имају јак карактер и прилично су самоуверени. Ако сте се окренули пријатељима и породици помало сте несигурни и нисте спремни да прихватите пуну одговорност у тешким ситуацијама. Они који траже практичан савет од адвоката или других професионалаца су реалисти.

7. Године које сте изабрали представљају период у коме сте били најсрећнији. Они који желе да се врате у детињство јесу људи који не желе одговорност на својим леђима. Ако сте изабрали своју садашњост, ви сте зрели и успешни.

8. Ако сте се одлучили да будете са људима које волите, имате сентименталну природу и веома сте емотивни. Ако бисте радији били сами, могуће је да сте често незадовољни и нерасположени. Ако сте се одлучили за забаву и добар провод, онда се са животом борите прибрано. Ако бисте дан провели као и обично, онда сте храбри и прилагодљиви.

9. Ако је у питању фотоалбум или нешто попут тога онда сте сентиментални. Ако је у питању нешто од гардеробе, ви сте опрезни и конвенционални. Ако одаберете нешто са великом новчаном вредности ви сте велики материјалиста. Људи који се одлуче за документе или лаптоп су практични.Прва

Нема коментара

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.