Сале Коларевић : МЕДИЦИНСКИ ГЕНОЦИД

0

(Фото: pixabay. com)

„Сада хазарократија распирује епидемијске кризе истовремено са економским и потпирује светски рат. Епидемиолошки, биолошки напад иде синхронизовано са економским и војним нападом.”
– Татјана В. Грачова (написано сад већ давне 2010. г.)

Непријатељ људског рода од искони и отац свих лажи – сатана, хиљадама година посматра људски род како се брани од његових лукавих сплетки. И хиљадама година смишља и осмишља нове начине којима би напакостио човеку. Очито му је најмилије да човека одвоји од истине Божје тако што ће га наговорити да поверује у негове лажи. И наравно, да пакости и мучи човека, јер и он зна да сва његова злодела неће вечно трајати, јер му Бог све то допушта до одређеног временског рока. Он не ствара, он само опонаша. Он није креатор, он је рушитељ. И у варању људског рода поприлично се извештио за све ово време постојања Божје творевине. Попут врхунског фалсификатора… хиљадама година кривотвори и фалсификује, неминовно стичући искуство и развијајући своје лукавство у смеру све „бољих” фалсификата… да би данас, на крају времена, већ располагао огромним искуством у обмањивању људи на Земљи.

Да не буде подозрења. Старца Гаврила из ман. Бошњани крај Крушевца, када га 1997.г. упиташе за последња времена и свршетак историје, он каже: „Трајаће до 2000-те, то поуздано знам. А, колико ће трајати после 2000-те… то једино Бог зна. Отуд и овај мој израз, на крају времена .

С обзиром да се ради о исконском Лажову и Преваранту, за нас је најблагословенији облик борбе против његових лажи – сведочење Истине. Насупрот сатанских обмана, треба да стоји Истина. Он и његове слуге се уздају у наивност људи и њихово отуђење од Бога и Творца свога. Шта нам је друго преостало, него да служимо истини Божјој у сврху разоткривања и демонтаже ђаволске обмане којом је читаво човечанство покорено.

Људски род је доведен на руб суноврата. Свако свестан ко још зна за Господа и истину Његову, управо проношењем и сведочењем Истине позван је да разгрће сатанску паукову мрежу над човечанством. И у томе се састоји наша одговорност. Спознаћете Истину и ИСТИНА ће вас ослободити (Јн 8. 31-32). Истина је фундамент на коме се темељи свака наша борба, свако наше свесно достизање светлости слободе. Људи без Бога у срцу подложни су да ђаво од них направи преплашена бића с одсуством развитка критичке свести. Страх од болести и смрти поуздано доводи до болести и смрти. Тако и склоност ка истинољубљу поуздано доводи до вечне Истине у вечном Животу, а то је Богочовек Христос и наше спасење у Њему.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

СРБСКА АПОКАЛИПСА

Срби су кроз новију историју, како су се све више удаљавали од Бога и својих корена, били све склонији инфантилној наивности и веровању у шарене овосветске лажи. И то нас је коштало милиона жртава и губитка великих територија. По мом дубоком уверењу, ових дана за Србе је већ спремљена најновија превара коју лаковернији део народа може лако да „прогута”. У питању је огромна превара која би нас могла коштати и самог биолошког опстанка. Реч је о вакцинама „против короне” направљеним у држави званој РФ на чијем челу је Владимир Путин. У реду, многи ми већ казаше „Шта знаш, можда су те вакцине само водица.. ? ” Поручио бих им, ма само се ви тешите….

Прочитајте још:  За шест дана чекају нас четири "корона бомбе"

Са болом у срцу прогнозирам. Срби би поново могли насести на велику превару геноцидалних размера, коју су нам припремили светски моћници са србофобног Запада. Могли би опет јефтино насести, јер одсеченост од својих Светосавских корена, узрочно-последичном везом, неминовно води у све дубљи понор… Познато ми је, када су Старца Гаврила Бошњанског забринуто упитали: „Оче, шта ће бити са Србима?”, да је он разочарано узвикнуо: „Еее… нема данас више правих Срба…неемаа !” .

Коронавирус, за који ни ваљани тест не може да се направи, за који још ни не знају шта је, а они што мисле да знају мењају процене у „ширењу њене епидемије” као одела, сад направише и вакцину. Њено величанство ВАКЦИНА . Куд би смо ми без тих пелцера, или цепива… Предпоставимо и да вакцина представља неки лек (као што није, односно ни једна вакцина „против заразних болести” није лек!) – за њену израду потребне су године… кажу, најмање пет година! А где је још потребно време за њено тестирање на мишевима… итд .? Шта рећи, лудост и безумље! Само неразумна особа, особа без личности, може поверовати у неку тзв. „корона-вакцину”. И не бих се никада потезао да о овоме зборим да не увиђам очити мањак критичке мисли у нашем јавном дискурсу.

Медицински научници, они прави стручњаци чији истраживачки рад није усмераван финансирањем од фармако-медицинског картела, тврде да је опасно примити у крвоток убодом кроз кожу и обичну водицу, а камо ли разне токсине и метале садржане у пелцерима! Свака вакцина је сама по себи штетна по људски организам, те не постоји безбедна вакцина. Чак и оне, тобож, годинама испитиване и тестиране. Инјекције, напр. хормонски инјективни препарати, су нешто друго, али је препоручљиво избегавати и терапијске инјекције. Јер кожа представља природан човеков оклоп.

Званични наратив слави тренутак изума сваке вакцине „против вируса”. Форматисане масе, орвелијански, аплаудирају медицинарима зато што се ови жртвују за наше здравље. О несрећници, програмирани и форматисани несрећници, знате ли да се вируси не могу преносити са човека на човека? Али коме објашњаати да патогени вируси не постоје… Патогене бактерије постоје, патогени вируси не. За време шпанског грипа (1918-20) умрло је 50 милиона људи. Тада је егзактним опитом доказано да се вирус грипа није могао преносити с човека на човека, никаквим путем. Али огромна смртност беше од ове болести… Услед чега? Услед вакцинације! Оболели су хрлили да приме вакцину, од вакцине су и умирали, док су они невакцинисани успевали да преживе. Шта је све нашој нацији направила насилна вакцинација против Вариола великих црних богиња (1972.) ? Изазвало нам читав спектар новостворених аутоимумих и других системских болести. О томе ћу тек посветити своје време и енергију, ако Бог да, у наступајућем периоду.

Прочитајте још:  Лавров: САД директно имају удела у актуелној кризи православља

Недостатак критичке мисли код нас, још како се запажа и у односу на данашњу Русију. Као и председника В. Путина. Највећа опасност по наш народ управо се крије у незнању и необавештености спрам ситуације у братској нам Русији. Мисли се да је Путин неки заштитник Православља, а управо је супротно. Према информацијама које долазе од братског нам руског народа, у Русији се обнавља прогон Цркве. Ни корона-хистерија тамо не јењава, баш напротив. Власт у РФ држала је народ Русије закључаним цело пролеће и цело лето. Сада поново следе закључавања у Русији. Пандемијске мере које Путин спроводи у Русији су можда и ригорозније од мера које Вучић спроводи код нас. Руски народ тешко живи. Наступа и код њих вакцинални геноцид , као код нас, као скоро свугде. Већ првих дана након увођења обавезне корона-вакцинације за све службенике јавног сектора у Русији, више од половине лекара се јавно изјаснило да ту вакцину неће примити. У Русији је тако у здравству, а где су лекари у Србији..? Изузев појединачних случајева, српски лекари баш не воле јавно да се противе корона-тоталитаризму. Ћутање је нас и довело до ивице самог истребљења. Ћутањем се даје прећутна подршка геноцидалном ковид-пројекту.

Полуге политичке и економске власти у Русији налазе се у рукама јудео-Хазарократије. И тако је, више-мање, још од 1917.г. Ипак, браћа наша Руси довољно су велики народ па ће преживети и данашње тиране на власти. Преживели су Троцко-лењинизам, који их је геноцидно скоро преполовио. Победили су нацистичку ратну машинерију, преживели су прогон Цркве под Хрушчовим, некако се исчупали из јудео-атлантистичких канџи Јељцина и Козирјева… преживеће Руси и данашњег хазарократског слугу Путина.

Тако, сматрам могућим да је скован и план у смеру вакциналног србоцида. Преко корона-нанопелцера из Путинове Русије, што је и основни покретачки мотив овог мог писанија. Наш окупатор увиђа да се народ полако буди и да не верује у корону ; вероватно подозрева и побуну србског народа иницирану медицинским геноцидом. Могуће је и да у том правцу имају за нас решење „из сламеног шешира” – тзв. „руску” вакцину! По њиховим јавним гласилима могу да обзнане, напр., „нећете америчке корона-вакцине, нећете кинеске, нећете израелске, нећете ни директно од Б. Гејтса и WHO…. па ево, имамо за вас корона-вакцине’ из Путинове Русије. Гледам, по неким и-нет медијима у Србији већ се дискретно сугерише народу да је ковид-вакцина из Русије, ето, најмање штетна по наше здравље. За такве манипулаторе јавног мњења немојте ми рећи да су независни „стручњаци” и нису на платном списку фармако-мафије… Ох! Док се Срби Богу не врате, стално ће да наседају на нове и све погубније преваре.

Прочитајте још:  ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: Корона је "бити или не бити" за Европску унију!

Старац Тадеј Витовнички вели, у нашем народу, нема покајања… С обзиром да је тако, Господ ће допустити велика страдања на србски народ , да би Срби сопствене непокајане грехе искупили сопственом крвљу….

„И закукаше Срби у невољи , ал’ се живог Бога не сјетише !
Нит’ Бога , нит’ гријеха свога .
А све Саво на кољена клечи , (моли се за Србе пред Господом) , блиједо му лице од ужаса …”
/ из Небеске Литургије Св. Владике Николаја /

ЗАШТО НЕ СМЕМО ПРИСТАТИ НИ НА ВАКЦИНУ ИЗ РУСИЈЕ ?

И у горе наведеном сагледавам наступајућу велику превару која Србе може коштати и самог биолошког опстанка. Сатано-глобалисти (Хазарократија) су између себе поделили улоге. Реално, нема битне разлике између геноцидних вакцина из Русије или из остатка света. Можда има неке разлике, можда су „руске” вакцине мање токсичне, можда уопште немају водени чип у себи… а можда све то имају. Све је можда… и само можда… ко то може знати !? Татјана Грачова је још пре 10-12 година упозоравала на геноцид путем чипо-вакцинације, износећи чврсте аргументе у прилог чињеници да се и у самој Русији води беспоштедни рат против руског народа и Свете Русије.

Рат је вишедимензионалан а окупација вишеслојна.

Такође, у Русији је веома јака пета и шеста колона, такозвани унутрашњи Запад . Хемијско-фармацеутски индустријски комплекс у Русији засигурно није у власништву Руса. Познато је ко господари светском хемио-фарма-медицинском хоботницом, веома дугих и чврсто контролисаних њених кракова и у самој Русији.
Ето, нека нам и само овај разлог буде довољан да схватимо како тзв „руска” корона-вакцина, по својој убојитости, не може бити суштински ништа безбеднија од кинеске, америчке, израелске или било које друге.

Сафинансијер Трећег Соломоновог храма и марионета рабин-Хазарократије, председник Путин, уназад 5-6 година нема навику да пружа помоћ страдалним Русима у Новоросији. Тај народ је изложен правом геноциду од укро-нациста и страховито крвари на бранику Православља. Не добијају никакву конкретну помоћ од председника РФ, а наши лаковерни Срби очекују да Путин буде избавитељ Србије…. Истински пријатељ Срба, Марија Захарова, одмах се лоше провела чим је за Путиновог и Лавровљевог миљеника, велеиздајника АВ-а, изјавила да је исти као аморална проститутка.

„БОЉИ ЈЕ СТВАРНИ РАТ НЕГО ЛАЖНИ МИР..” – Св. Григорије Богослов

Аутор : Сале Коларевић

Татјана Грачова: Чиповање преко вакцинације

PANDEMIJA LAŽI-dokumentarni film /// OBAVEZNO POGLEDATI (sinhronizovano)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *