ДА ЛИ ВОЛИМ АВ И ЗАШТО: Одржана промоција књиге о Вучићу

0

Напредњачка врхушка предвођена својим истакнутим перјаницама Николом Селаковићем и Владимиром Ђукановићем, окупила се на још једној у низу промоција лика и дела Александра Вучића. Окупљени су дошли да изразе дивљење политици актуелног српског председника и његовим никад у историји виђеним потезима, којима нас води у “светлу будућност”.

Говорници су усхићено приповедали о неустрашивом лидеру, његовој визији Србије, утицају на будућа поколења, а све на радост мајке Ангелине и оца Анђелка, који су дошли у име сина им који, наравно, оправдано није могао да присуствује промоцији, јер он, као Јапанци, и кад има један једини слободан дан у години, и даље ради и нема времена.

Kао у најбоља доба знаменитих светских ауторитараца кроз историју, који су брижљиво изграђивали сопствени култ личности, у Београду је одржана промоција књиге извесног Александра Ђорђевића, под називом ”Вучић, једна прича: Освајање политичких простора”.




Сам аутор Ђорђевић, поручио је да личност Александра Вучића треба да буде пример младим људима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Порука коју сам желео да пошаљем овом књигом упућена је младим генерацијама и генерацијама које долазе. Пре свега да верују у себе, и да се на свом професионалном путу истрајно боре за просперитет наше земље и за њихове исправне идеје. Јер када се бориш за своју земљу и марљиво радиш за свој народ, када оствариш те идеје, онда живот нема краја.

Вероватно је Ђорђевић мислио да ако, рецимо, довољно јако верујете, као код Kоеља, да можете имати 24 стана у Бугарској или да можете по повлашћеним ценама куповати оружје од државне фирме, па га после продавати странцима по троструко већим, то вам се и може остварити.

Прочитајте још:  Јадна српска просвета: Из лектире избачен "Јазавац" Петра Кочића, а убачен Цецин "Гром"

Никола Селаковић, вечна сенка председникова, истакао је да једва чека да прочита књигу.

– Привилегија је радити уз човека који ствара историју. Привилегија је радити уз Александра Вучића, али је још већа привилегија бити у прилици да од таквог човека учите како функционише држава, како функционише политика, како се мења читав један народ и како се мења читава једна држава набоље – изјавио је Селаковић.




Вероватно је мислио на историју бешчашћа, корупције, криминала, афера, непотизма, аматеризма и како читав народ почиње да се тако понаша, јер му се такав модел понашања први пут и нуди у историји.

А онда је узео реч и чувени Владимир Ђукановић, јер без Ђуке ниједна промоција “великог вође” не може да протекне на нивоу.

– Александар Вучић живи за политику, а не од ње. То је кључна разлика између њега и бројних других опозиционих политичара који живе од политике. Александар Вучић је стопроцентно посвећен свом послу и није ни чудо што побеђује – нагласио је Ђукановић.

Вероватно је мислио на ауторитаризам и тоталитаризам, којима је Вучић приватизовао Србију и он сам постао и њена политика, и њене институције, и њени медији и све њено.

Ето, јавност је слушала есеје говорника на тему “Да ли волим АВ и зашто” и добили смо веома креативне и инспиративне саставе. Најбоље говорнике председник ће похвалити и поставити на одговарајућа места у складу са степеном похвала које је сам добио.

А сад сви “брже, јаче, боље” уз “Вучић, једна прича” у светлу будућност.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *