Kомшија обишао мајку и сина из Бајине Баште, када је дошао после сат времена, обоје су били мртви

0
(фото: Фото: Depositphotos)

Мајка и син из Бајине Баште који су јуче ујутро пронађени у свом стану у Улици Рајка Тадића преминули су природном смрћу, али у веома кратком временском размаку.

На ово прво указују резултати обдукције која је данас обављена по налогу Вишег јавног тужилаштва у Ужицу, која је потрдила оно што је примећено и спољним прегледом њиховим тела – да смрт није била насилна, а на ово друго прича станара из Зграде солидарности у којој су Л. Ј. (84) и њен син Љ. Ј. (61) сами живели, пише Блиц.

Љ. Ј. је била болесна и непокретна и бринула је о свом сину који је био лошег физичког и менталног здравља и који је био изразито везан за њу.
После сат времена обоје су били мртви

Према ономе што се може чути у Бајиној Башти, њихова беживотна тела јуче ујутро пронашао је један од комшија који је марљиво бринуо о њима. Он их је, како се прича, најпре обишао јуче ујутро око пола седам када су обоје били живи, али када се непун сат касније вратио у њихов дом нашао их је мртве.

Најпре је у једној соби затекао старицу, а потом у другој њеног сина без знакова живота.
Kо је први од њих двоје преминуо, да ли је син нашао мртву мајку па умро или обрнуто, или да ли је неко од њих уопште док је још био жив приметио беживотно тело овог другог, вероватно никада неће бити откривено.

Информација која се појавила јуче, пошто су њихова тела пронађена, да су Л. Ј. и њен син били корисници социјалне помоћи и да су били материјално угрожени испоставила се као нетачна.

Мајка и син су били корисници Помоћи у кући због чега су их, поред све пажње које су им поклањале комшије, свакодневно обилазиле геронто домаћице. Сви којих су их познавали кажу да су били дивни људи.

Љ. Ј. је због својих здравствених проблема, кажу упућени, ових дана требало да буде збринут у једној од установа социјалне заштите за шта су он и њенова мајка недавно дали писмени пристанак.Телеграф

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.