Ово није рат Јерменије и Азербејџана, ово је почетак Трећег светског рата

0

Драга браћо и сестре! Ситуација је врло озбиљна, јер ово није само још један регионални сукоб. Овај наизглед неочекивани „рат“ између Јермена и Азербејџанаца може се сигурно сматрати фитиљем активне фазе Трећег светског рата. А ево и зашто.

Иза зараћених страна: Јерменије и Азербејџана стоје моћне снаге наоружане до зуба, земље које ће, под одређеним условима, морати да се придруже овом рату, а тада ће већ ратовати међусобно.

Иза Јерменије стоји Русија, јер према споразуму о ОДКБ (реч је о међународној регионалној организацији „Организација уговора о колективној безбедности“, другачије званој и „Ташкентски пакт“ – нап. „Борба за веру“), који су, поред Русије, потписале Белорусија, Казахстан, Киргистан и Таџикистан, биће дужна да пружи војну помоћ Јерменији у случају пуног војног сукоба са Азербејџаном.

На страну Азерјбеџана већ је стала Турска, која је чланица НАТО-а. А она му је већ обећала војну помоћ. А Иран је, као неочекивано за све, стао на страну Јерменије и чак почео да пребацује тенкове и војну опрему до границе са Азербејџаном.
Многи аналитичари се чешу по челу и питају се зашто је муслимански Иран кренуо против муслимана Турске и Азербејџана. А објашњење је просто. Стао је на страну Јерменије, јер на његовој страни је Русија коју Иран наивно сматра својим савезником и заштитником (а Путин штити само себе и своје пријатеље преступнике…)

И главно долази сада… Израелски премијер Бењамин Нетањаху упозорио је да „не искључује“ превентивни удар на Иран, који је стао на страну Јерменије, известио је у уторак израелски Jerusalem Post.

„Превентивни удар је тежак задатак“, рекао је Нетањаху. „Знам да смо спремни да се боримо ако се Иран жели населити на Северу. Ово је директна лекција рата Судњег дана. Учинићемо све да заштитимо Израел. Не искључујемо превентивни удар“. А шта ће се догодити ако Израел започне рат са Ираном? Сједињене Државе ће се придружити на страни Израела.

Браћо и сестре! Чврсто смо уверени да су Јевреји све ово унапред испланирали и пре свега испланирали и изазвали ово, као свима неочекивано, заоштравање регионалног сукоба у Карабаху. Зашто смо тако сигурни у то?
Јер је пре неколико недеља амерички председник најавио да ће америчке трупе у Ираку бити хитно повучене – што је учињено врло брзо. А одмах након војске, повучен је и остали амерички персонал, који се налазио у Багдаду. А Трамп је то учинио, јер би у случају рата са Ираном америчка војска у Ираку била прва на удару иранског удара.

Дуж тако очигледног ланца, који смо вам показали, деца антихриста могу да запале Трећи светски рат у наредних неколико дана или недеља. И, најзад, ако Турска уђе у рат, одмах ће блокирати Босфор и руске војне базе у Сирији биће потпуно изоловане, јер Руски ратни бродови неће моћи да их снабдевају. Чиме је то мотивисано? Чињеницом, да ће Русија имати озбиљне разлоге за напад на Турску…

Шта може послужити као покретач да се војни сукоб у Карабаху развије у Трећи светски рат? Док се на спорној територији Карабаха одвијају војни сукоби – савезници ОДКБ можда неће пружити војну помоћ Јерменији, али чим Азербејџан и (или) његови савезници изведу војни удар против „територијалне“ Јерменије – Русија и остатак земаља ОДКБ биће дужни да му пруже војну помоћ и крену у рат.

Како се ово може догодити? Врло једноставно. Азербејџан, чак и ако нема намеру да освоји или уништи целу Јерменију, некажњено за дејства своје авијације над Карабахом, уз помоћ беспилотних летелица, практично је у потпуности уништио руске ПВО системе у овом региону. Али Јерменија и даље има на располагању руске системе С-300, који могу да обарају непријатељске летелице и ракете на удаљености до 200 км.
А ако Азербејџан, како би дао слободу деловања својој авијацији, удари на С-300, распоређен дубоко на територији Јерменије, тада ће Русија, Белорусија, Казахстан, Киргистан и Таџикистан морати да уђу у овај рат.

Иначе, најједноставнија и највероватнија опција за погоршање ситуације може послужити банална провокација од стране Израела, када се ракетирају или нанесу ваздушни удари на Јерменију или Азербејџан, за шта се оптужи противничка страна. Баш као што се догодило на Мајдану у Кијеву, када су „непознати“ снајперисти пуцали и на Беркут и на народ Мајдана, истребљујући их у смртоносној борби.

Драга браћо и сестре! Ништа неочекивано се не догађа за вас и нас, јер савршено смо добро знали да на човечанство – заглибљено у богомрске страсти и грехове – долазе страшна искушења и патње. И подсећамо вас на недавне вести да је Путин издвојио 100 милиона долара за изградњу Трећег храма, што је више него довољно да се он у потпуности изгради од нуле.
А када се новац издвоји за изградњу објекта у потпуности, то значи да су купци конструкције спремни да ПОЧНУ ГРАДИТЕЉСТВО. Али за ово, деца ђавола треба да на располагање добију грађевинску парцелу – Храмовну гору у Јерусалиму, где се сада налази џамија Ал-Акса. Због тога су тако вишеструки потези Јевреја, који провоцирају почетак Трећег светског рата, услед чега желе да добију Храмовну гору. Наравно, није чињеница да ће сада успети, али вероватноћа њиховог успеха је врло велика. Нека им Господ запрети!

Драга браћо и сестре! Ви и ми добро знамо и схватамо да је Русију могуће ослободити сатанског јарма и отргнути је из канџи Антихриста само уништавањем постојећег поретка и атеистичких власти у нашој земљи. Не можемо све предвидети и израчунати, али то нам није ни потребно.

Ми морамо, као деца, потпуно да верујемо Господу, Који и сам зна шта и када треба да допусти, да би испунио Своје обећање о ослобађању Русије од жидовског јарма и даровао јој Цара. Ми ћемо се и даље са вама сузно кајати и молити се Богу, уздајући се у Његову милост и помоћ.

Слава Богу за све! Амин. Цар долази!<<

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Извор: https://3rm.info/main/81969-jeto-ne-vojna-armenii-i-azerbajdzhana-

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.