РУСKИ МАKРО РАЗОТKРИО РОНАЛДА И ШОKИРАО СВЕТ: Kристијано воли МЛАДЕ ДЕЧАKЕ! Ирина Шајк му је била покриће

0

FOTO: PROFIMEDIA

Фудбалер Јувентуса Kристијано Роналдо главна је тема руских медија који преносе информацију да “славни Португалац воли дечаке”.

Рус Пјотр Листерман, иначе познати власник једне ВИП агенције за спајање парова, каже да Роналдо воли “младе момке”, а у изјави за гордонуа.цом такође је открио и да је током везе са руском манекенком Ирином Шајк водио раскалашан живот, док му је она била покриће.




“Ја сам упознао Роналда и Ирину. Требало му је покриће, јер воли младе мушкарце. Однос њих двоје је био узајамно користан. Ирини је требала популарност и то је добила уз њега, док Роналдо није желео да разочара своје присталице”, рекао је Листерман којег у Русији називају “макроом” и додао:

“Између Роналда и Ирине није било односа. Чак и ако јесте, то је било случајно. У основи, њих двоје су играли улоге. С друге стране, ја сам добио 100.000 долара као накнаду због тога што сам их повезао”, открио је овај Рус.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *