ОТАЦ ПРЕМИНУО У СТАНУ У БЕОГРАДУ, СИН ДАНИМА ЈЕО ЊЕГОВ ЛЕШ? Полиција наишла на језив призор у престоничком насељу

1

Фото: Depositphotos

Београдска полиција нашла је јуче раскомадан леш мушкарца у стану у Глогоњском риту крај Београда.
Мислили су да је реч о још једном случају човека који је умро сам, заборављен од свих, али су онда нашли и његовог психички болесног сина који, откако је отац умро, није имао шта да једе, па је преживео хранећи се очевим месом.

Наиме, према првим налазима истраге, мушкарац мртав најмање седам дана, а за сада се не зна како је преминуо. Хорор у Глогоњском риту откривен је због несносног смрада који се данима ширио из стана, због чега су комшије позвале полицију и ватрогасце.




Када је полиција ушла у стан, крви је било на све стране, а у једној соби на кревету лежало је раскомадано тело. Како кажу, син се сакрио, а када су га нашли деловао је потпуно изгубљено и запуштено, пише Информер.

Полиција је убрзо установила да момак није умео сам да оде ни до продавнице и да је, када је отац умро, остао без хране, али није изашао из стана. Хитно је пребачен на Инфективну клинику, где ће бити урађени сви потребни тестови.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тело покојника је послато на Институт за судску медицину, где ће бити утврђен тачан узрок смрти.



(Информер)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОТАЦ ПРЕМИНУО У СТАНУ У БЕОГРАДУ, СИН ДАНИМА ЈЕО ЊЕГОВ ЛЕШ? Полиција наишла на језив призор у престоничком насељу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *