Амерички дерматолог саветује: Узмите лук и сирће и уклоните старачке пеге. Ево како!

0
пензије

Shutterstock

Доктор Даг Вилзин открио је моћно решење за брзо отклањање старачких пега. Пеге се појављују и код млађих људи као последица прекомерног излагања сунцу. Доктора морате консултовати ако приметите:

Да мрље брзо расту
Црвенило, крварење, свраб и осетљивост коже
Да су мрље много тамне.

Међутим, ако имате једноставне старачке пеге, можете их уклонити и природним рецептима. Амерички лекар Даг Вилзин открио је природно, брзо и моћно решење које помаже при отклањању старачких пега.




Лек се састоји од јабуковог сирћета и сока од лука.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лук је богат антиоксидансима који неутрашлишу слободне радикале. Иако јабуково сирће садржи алфа хидрокси киселине, оне ефикасно убијају мртве ћелије и подстичу појаву новог, здравијег слоја коже. А мешање ова два састојка чини одличне резултате за здравље коже.

Припрема: Оперите лук и исеците га на кришке. Ставите у блендер и добро самељите. Ззатим додајте домаће јабуково сирће и још мало мешајте у блендеру. Kористити приближно исту количину састојака.

После тога нанесите смесу на памучну крпу па ставите као облог на руке и места где имате старачке пеге. Оставите да делује 30 минута. Затим темељно исперите место хладном водом.

Ако вам преостане смесе, чувајте је у фрижидеру у тегли до 20 дана.



Стил.курир.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *