Од сутра појачана контрола Београђана…

2

Маска (Фото: pixabay. com)

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић најавио је да ће од сутра почети појачана контрола ношења заштитних маски у возилима јавног градског превоза.

Наводећи да је претходних дана у главном граду забележен раст броја новоинфицираних корона вирусом, он је казао да је јуче извршена контрола у 79 угоститељских објеката и трговинских ланаца у Београду и да је написано пет пријава због непоштовања епидемиолошких мера.




“Велика већина се придржава мера али има и оних угоститеља и њихових гостију који то не чине. Јуче смо имали пет пријава, три санитарне инспекције и по једну тржишне и туристичке инспекције”, казао је Никодијевић за телевизију Прва.

Додао је да циљ тих контрола није затварање објеката или кажњавање власника већ поштовање епидемолошких мера.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Наставићемо са тим контролама. Kључ је да поштујемо мере и да не дођемо у ситуацију да затварамо објекте и смањујемо привредну активност. У супротном, бићемо у ситуацији да доносимо нове мере”, казао је Никодијевић и додао да се нада да неће бити потребе за евентуалним “затварањем града”.



Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Од сутра појачана контрола Београђана…

  1. Инспекторски паразити у банкарској измишљеној акцији звана “корона” на задатку, то што депоније ђубрета гору дан и ноћ и трују све живо од колевке до старачког дома, нема везе, то што из ауспуха нерециклираних мазутара куља црна димчина у висини глава деце у колицима ни то нема везе иако су су грађанима Србије накачили 5000 дин. скупљи технички као да буде детаљан и да возила буду сигурнија и чистија на џадама …. то шта нас банкари са неба засипају отровима нема везе, што од хране увозимо отпад и гмо ни то нема везе, то што трују воду и то нема везе …. све само безумље неспособњаковића и лоповчина у власти који не одговарају народу којег задужују, краду и трују за интерес цио банкара …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *