Овај нас ЗАЈЕБАВА! „Моја објашњења стварају конфузију, али није било прикривања података“

2
Предраг Кон (Фото: Танјуг)

Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је да је јуче све речено о броју умрлих од коронавируса и да не би требало ништа додавати.

– Моја детаљнија објашњења стварају конфузију. Резултат је врло позитиван – биће ревизије. Оно што је суштина, у Кризном штабу смо имали податке од меродавног института “Батут“ – рекао је Кон-

На питање да ли је било прикривања података, Кон је одговорио: „Није било, то је суштина“.
Он је додао да сумњу код неких људи не разуме и да не може ни да прихвати такав начин размишљања, посебно када се претерује и политизује.

Поново је нагласио да су добијени подаци меродавни. Када је реч о Београду, он је навео да је од почетка епидемије преминуло 118 особа, што је објавио и Градски завод за јавно здравље.

Кон је објаснио и бројеве које је изнео у јавности, а који су изазвале реакције у медијима.
– Говоримо о укупној смртност за тај период, прати се колико је укупно умирало на месечном нивоу. У марту је било 92 више, у мају 85 мање, у јуну 92 више него у просеку. Може да се закључује да је било више, било је и потврда које се издају након смрти на којима је писало да је ковид 19, него што је пријављено – навео је Кон.

Он је истакао да ће ревизију урадити меродавне институције и да би то требало да доведе до најближе истине.

– Кризни штаб је радио најбоље што је умео – нагласио је Кон и додао да Србија тренутно добро стоји.

Он је, међутим, упозорио да долази зима и да је ово стање неопходно задржати и бити још дисциплинованији.ТВ Прва

2 Коментара

  1. СЗО га дебело плаћа, па зато мора и дебело да лаже као њихов „промотер вакцина“ за Србију. Нафилују децу, људе вакцинама, узму новац за то и после пар година РАКЧИНА која је у истину у пандемичном порасту и опет узму новац за безуспешно лечење, па то „замагљују“ сада са некаквим к19 који је њихова измишљотина као и цела кампања, циљ је чиповање и канцер преко акције „ВАКЦИНАЦИЈА“ ( милом или силом ) која је изостала 2009 а овај такозвани доктор је сада на „поправном“ па зато и појачава лажи у које се упетљао.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.