ЦДЦ отвара ФЕМА кампове за смештај деце која су можда била изложена ЦОВИД-19

0
Natural News

Држава Охајо, под вођством републиканског гувернера Мајка ДеВинеа, отвара карантинске кампове широм државе како би притворила децу за коју се сумња да су заражена Вухан коронавирусом (ЦОВИД-19), преноси Natural News .

Према америчком саветодавном центру за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), деца за која се верује да имају потенцијал кинеског вируса могла би бити присилно задржана у тим камповима, којима ће управљати Савезна агенција за управљање ванредним ситуацијама (ФЕМА).

У случају да се дете сматра да код куће нема одговарајући „карантински“ простор, ФЕМА и ЦДЦ сада ће имати моћ да дете отму преко ноћи, а можда и много дуже док се не утврди да оно може „безбедно“ “ вратите кући.

„Обавестите школске администраторе о додатним залихама које ће вашем детету можда требати да безбедно преживи ноћ од куће“, написао је ЦДЦ у свом службеном савету родитељима.
„Понесите додатне лекове, специјалну храну или потрепштине које би вашем детету биле потребне ако се одвоје преко ноћи. Попуните картицу руксака и ставите је у дететов ранац и новчаник. “

Привремени директор Охајског одељења за здравство (ОДХ) Ланце Химес створио је ове кампове државном наредбом издатом 31. августа. Наредба се посебно односи на децу „која нису у стању да безбедно изврше самокарантену у свом месту пребивалишта“ у наводну сврху „Изоловати оне којима је дијагностикован или показује симптоме ЦОВИД-19.“

Три врсте људи који ће бити послати у Охајо ФЕМА кампове укључују:

• Они који имају позитиван тест на ЦОВИД-19 којима није потребна хоспитализација, али им је потребна изолација (укључујући оне који излазе из болница)

• Они који су били изложени ЦОВИД-19 и којима није потребна хоспитализација

• Асимптоматске високо ризичне особе којима је социјална дистанца потребна као мера предострожности

Не брините, родитељи: Концентрациони логори ЦОВИД-19 ће нас све излечити
Горњи описи су директан цитат владе Охаја и ЦДЦ-а, као и Дан Тиернеи, секретар за штампу гувернера ДеВине-а. Према Тиернеи-у, Охиоци не морају да брину о елементима концентрационог логора новог програма, јер је то за добро људи, уверава нас.
„Наредба држави Охио даје могућност да повуче савезно финансирање како би надокнадила локалном ЕМА-у и здравственом оделу када је потребно склониште које није заједничко“, цитира се Тиернеи. „Ова склоништа се користе када појединац није у стању да безбедно стави у карантин или изолује свој дом.“

Тиернеи даље тврди да се ови нови концентрациони логори ФЕМА за сумњиве случајеве ЦОВИД-19 не разликују од „склоништа“ која је ФЕМА успоставила након урагана и других природних катастрофа.

„Намера налога је да обезбеди сигуран и здрав простор за појединца који треба да буде стављен у карантин или изолован у складу са локалним потребама“, инсистира он. „Ово такође помаже у заштити чланова породице од излагања. ФЕМА има честа питања и доступно је више информација. “
Што се тиче тога како ће држава одредити да дете нема сопствено „сигурно“ пребивалиште у којем би се могло „ставити у карантин“, Тиернеи нема одговор који указује да је методологија „и даље двосмислена“.

Историја ФЕМА кампова у нашој земљи сеже много година уназад, а влада је излагала разне изговоре да би објаснила њихово постојање. На пример, још 2012. године смо известили да ће ФЕМА кампови наводно бити коришћени за смештај „избеглица“.

„Да, ми смо из владе и ту смо да помогнемо“, написао је један коментатор политике велике лиге о овом неразумном новом развоју догађаја. „Најстрашније речи које можете чути.“Васељенска

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.