ЦДЦ отвара ФЕМА кампове за смештај деце која су можда била изложена ЦОВИД-19

0

Natural News

Држава Охајо, под вођством републиканског гувернера Мајка ДеВинеа, отвара карантинске кампове широм државе како би притворила децу за коју се сумња да су заражена Вухан коронавирусом (ЦОВИД-19), преноси Natural News .

Према америчком саветодавном центру за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), деца за која се верује да имају потенцијал кинеског вируса могла би бити присилно задржана у тим камповима, којима ће управљати Савезна агенција за управљање ванредним ситуацијама (ФЕМА).

У случају да се дете сматра да код куће нема одговарајући „карантински“ простор, ФЕМА и ЦДЦ сада ће имати моћ да дете отму преко ноћи, а можда и много дуже док се не утврди да оно може „безбедно“ ” вратите кући.

„Обавестите школске администраторе о додатним залихама које ће вашем детету можда требати да безбедно преживи ноћ од куће“, написао је ЦДЦ у свом службеном савету родитељима.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Понесите додатне лекове, специјалну храну или потрепштине које би вашем детету биле потребне ако се одвоје преко ноћи. Попуните картицу руксака и ставите је у дететов ранац и новчаник. ”

Привремени директор Охајског одељења за здравство (ОДХ) Ланце Химес створио је ове кампове државном наредбом издатом 31. августа. Наредба се посебно односи на децу „која нису у стању да безбедно изврше самокарантену у свом месту пребивалишта“ у наводну сврху „Изоловати оне којима је дијагностикован или показује симптоме ЦОВИД-19.“

Три врсте људи који ће бити послати у Охајо ФЕМА кампове укључују:

• Они који имају позитиван тест на ЦОВИД-19 којима није потребна хоспитализација, али им је потребна изолација (укључујући оне који излазе из болница)

Прочитајте још:  Kривична пријава против Вучића и Малог због самоизолације

• Они који су били изложени ЦОВИД-19 и којима није потребна хоспитализација

• Асимптоматске високо ризичне особе којима је социјална дистанца потребна као мера предострожности

Не брините, родитељи: Концентрациони логори ЦОВИД-19 ће нас све излечити
Горњи описи су директан цитат владе Охаја и ЦДЦ-а, као и Дан Тиернеи, секретар за штампу гувернера ДеВине-а. Према Тиернеи-у, Охиоци не морају да брину о елементима концентрационог логора новог програма, јер је то за добро људи, уверава нас.




„Наредба држави Охио даје могућност да повуче савезно финансирање како би надокнадила локалном ЕМА-у и здравственом оделу када је потребно склониште које није заједничко“, цитира се Тиернеи. „Ова склоништа се користе када појединац није у стању да безбедно стави у карантин или изолује свој дом.“

Тиернеи даље тврди да се ови нови концентрациони логори ФЕМА за сумњиве случајеве ЦОВИД-19 не разликују од „склоништа“ која је ФЕМА успоставила након урагана и других природних катастрофа.

„Намера налога је да обезбеди сигуран и здрав простор за појединца који треба да буде стављен у карантин или изолован у складу са локалним потребама“, инсистира он. „Ово такође помаже у заштити чланова породице од излагања. ФЕМА има честа питања и доступно је више информација. “




Што се тиче тога како ће држава одредити да дете нема сопствено „сигурно“ пребивалиште у којем би се могло „ставити у карантин“, Тиернеи нема одговор који указује да је методологија „и даље двосмислена“.

Историја ФЕМА кампова у нашој земљи сеже много година уназад, а влада је излагала разне изговоре да би објаснила њихово постојање. На пример, још 2012. године смо известили да ће ФЕМА кампови наводно бити коришћени за смештај „избеглица“.

Прочитајте још:  Цвркут дана – tweet of the day: Кисинџер @Kisinder1

„Да, ми смо из владе и ту смо да помогнемо“, написао је један коментатор политике велике лиге о овом неразумном новом развоју догађаја. „Најстрашније речи које можете чути.“



Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *