ГЕНЕРАЛ ДЕЛИЋ: Зашто сам прекинуо радио комуникацију са генералом Павковићем током борби за Ораховац (ВИДЕО)

0

Божидар Делић

Генерал Божидар Делић, један од оснивача покрета “Љубав, Вера, Нада” и бивши посланик СРС, каже да је Војислав Шешељ продао све радикале више пута и да би било сулудо да и даље следи његову политику. Делић тврди да
Шешељ јавно говори да је СРС његово приватно предузеће. Он каже да је некада веровао Шешељу, али да је један Шешељ отишао, а други се вратио из Хага.

За разлику од Шешеља он каже да Вучићу никад није веровао и да је реч о суманутом човеку који има више “Ф” дијагноза.

Делић у интерјуу жестоко критикује политику Александра Вучића и СНС наводећи да је у току уништавање Србије. Он говори и о стању у војсци, малверзацијама у продаји и набавци оружја и другим криминалним аферама Александра Вучића и његових министара.




Комнтаришући Шешељеве тврдње да му је генерал Павковић причао у Хагу како је Делић током борбе прекидао радио везу са Павковићем он каже да то није истина и да се то догодило само једном током борбу за Ораховц сa УЧК 1998. Делић је ракао да га је Павковић звао пар минута и да је давао контрадикторна наређења због чега је морао да искључи радио везу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– То се стварно десило само једном приликом ослобађања Ораховца када су његови позиви били сваких пар минута и када су ми у неку руку сметели а били су супротни са наређењима које ми је дао тог дана – каже Делић и истиче да је то једини пут да је намерно искључио везу и да то није била 1999. како Шешељ тврди, али да се дешавало некад да веза током борбе није могла да се успостави.

Прочитајте још:  "Др Кон, да ли је безбедније на СНС прослави намештених избора?

Делић каже да је локална инфраструктура новог покрета већ надмашила инфраструктуру Српске радикалне странке.



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *