МИСТЕРИЈА О ДАДИЉИ ВИЛИЈАМА И ХАРИЈА: Ова жена је одгајила принчеве, није се одвајала од њих, а онда је НЕСТАЛА БЕЗ ТРАГА…

0
Photo by K. Butler/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Велика мистерија са британског двора јесте жена по имену Барбара Барнс која је осамдесетих година била дадиља принчева Вилијама и Харија, а онда је једноставно нестала.

Принцеза Дајана је 1982. године, након што је родила сина Вилијама, запосила тада 42-годишњу Барбару Барнс као дадиљу свог дина, а по препоруци баронице Ен Гленконер, чије је петоро деце за 14 година одгајила Барбара.

Нова дадиља се даноноћно бринула о Вилијама, а онда је открила и да је била бринула о његовој мајци која је тада имала 21 годину, пише „Дејли мејл“.

Дајана која је патила од булимије, била је склона самоповређивању па је Барбара превијала њене ране и постала „пас чувар“ британске принцезе.
Kако је испричао један члан особља са двора, сведок тог времена, Барбара је собу Дајане чувала као да је Ватикан, а онда је завладала и осталим просторијама у којима је боравила принцеза, али и њен син Вилијам.

Након што се 1984. родио млађи принц Хари, Барбара је добила двоструку улогу, постала је и његова дадиља. С обзиром да је брак Леди Ди и принца од Велса био озбиљно угрожен, онда је Харију била попут мајке и била уз њега док је Дајана присуствовала хуманитарним акцијама и одлазила код пријатељица како би причала о брачним невољама, а Чарлс био на службеним путовањима.

Вилијам и Хари су своју дадиљу звали баба, а она би већ од раног јутра одлазила у собу где се играла са дечацима док се њихови родитељи не пробуде. Неретко је краљевску породицу пратила на путовањима. Због бриге које ју пружала принчевима добила је титулу њихове „сурогат мајке“.
Све је изгледало идилично, али је Дајана приметила да се Барбара превише везала за њене синове па је почела да се дистанцира од ње.

Kап у чаши прелио је годишњи одмор Барбаре Барнс на Kарибима где је присуствовала рођенданском слављу бившег послодавца лорда Гленконера, па се фотографирала уз бројне славне особе.

Дајани се то није нимало допало па јој је дала отказ. Наводно је принцеза наредила да се Барбара отера са двора без трага и гласа и да се њене ставри спакују и избаце као да никада и није била тамо.

Барбари није било дозвољено ни да се поздрави са Вилијамом и Харијем. Забрањено јој је да им се икада више обрати и да им шаље разгледнице.Извор: Жена.блиц

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.