Надбискуп наредио да се спали олтар јер је свештеник у њему правио оргије

0
(Фото: Pixabay)

Надбискуп Грегори Ајмонд из Њу Орлеанса, наредио је да се из цркве у Перл Риверу у Луизијани уклони и спали олтар. Таква одлука уследила је после кривичне пријаве против католичког свештеника да је у олтару те цркве организовао оргије.

Свештеник који је изазвао инцидент ухапшен је и оптужен за опсценост. Заједно са њим ухапшене су и две девојке које су учествовале у оргијама, преноси РТ.

У оптужници је наведено да је свештеник Тревис Кларк, који је недавно ступио на дужност, ухваћен како се снима у оргијама са девојкама у олтару цркве у којој је радио.
„Његово опсцено понашање је жалосно. Његово обесвећивање олтара је демонско. Његов поступак ме је разбеснео. Када сам схватио шта се догодило, наредио сам да се олтар уклони и спали. Одмах ћемо поставити нови олтар“, навео је надбискуп Ајмонд.

Према наводима оптужнице, Кларк (37) је позвао Мајнди Диксон (41) и Мелису Ченг (23) у цркву на оргије. Донео је и полупрофесионалну опрему за снимање, која је укључивала расвету, али и сексуална помагала.

Случајни пролазник приметио је шта се догађа у цркви и позвао је полицију.Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.