Желите да се поново заљуби у вас? Пробајте ова три трика

0

(Фото: Пиксабеј)

Љубав има много аспеката, попут емоционалне и физичке привлачности, компатибилности, наклоности и посвец́ености. Дакле, када мушкарац каже да се одљубио, често је случај да су навике, поштовање, посвец́еност и компатибилност и даље ту, али разлика је у томе што га једноставно више не привлачите.

Kако да га натерате да се поново заљуби у вас?

Сви знамо како је леп почетак везе. Лептирићи у стомаку, неочекивани поклони, спонтани изласци, изненађења и слично. Све ове ствари допринеле су његовој почетној емоционалној и физичкој привлачности ка вама.

Kада прође одређени период и помислите да сте вец́ прошли готово све заједно, ваш дечко или супруг може помислити да се између вас двоје нешто променило и да нешто није у реду.

Па како решити овај проблем и постарати се да се он опет заљуби у вас?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




1. Дајте му простора

Заиста је важно да обоје добијете мало простора и време за себе. Не само да ц́ете се осец́ати боље преусмеравањем енергије у вези, вец́ ц́ете се поново повезати са пријатељима, обновити старе хобије и повратити ту енергију коју сте имали на почетку везе.

Чак и ако живите заједно, можете се раздвојити на неко време и усредсредити се на неке своје ствари у другој соби. Kасније ц́ете схватити колико вам је ипак важна ваша друга половина.

Једном када обоје будете имали простора и енергије, више ц́ете се ценити.

2. Покушајте нешто ново заједно

Због навика и лењости, понекад не желимо да уложимо труд и да побољшамо везу, вец́ једноставно одаберемо лакши начин, а то је раскид. Често не улажемо напор да вратимо љубавну страст. Ако први пут радите нешто заједно, то ц́е вас зближити и помоц́и ће вам да обновите поверење и наклоност једно према другом. Па кад схватите да ваша љубав полако бледи, окрените се новим активностима.

Прочитајте још:  Врати пластику узми новац




3. Поверите му се

Одличан начин да га натерате да се поново заљуби у вас је да му покажете да вам је стало, “проспите” своје емоције и објасните му зашто је важно да покушате да исправите грешке. Реченице попут “Осец́ам се добро када …“ или “Осец́ам се сигурно када …“ сигнализирају колико вам је заиста стало.

Људи су емотивна биц́а, важно је да му објасните разлоге због којих вам је важан и да нагласите како се осец́ате. Натерати мушкарца да се поново заљуби у вас лакше је него што мислите. Важно је да будете природни, слободни, забавни и отворени. Мушкарци воле срец́не жене која ц́е им отворити своје срце.

Kада постоји узајамно поштовање и компатибилност, могуц́е је поново открити ту емоционалну везу, пише “Yоур Танго”.



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *