Мировић: Укинути финансирање Бебе Поповића! (ВИДЕО)

0
Беба Поповић

“Ми као српски интелектуалци и јавне личности, треба да допринесемо нормализацији у Црној Гори. Прво треба укинути финансирање Бебе Поповића, зато што се он финансира из српског буџета. Ја сумњам да он стоји иза срамног филма против митрополита Амфилохија и разних других нипочинстава према српском народу и треба му одузети државно финансирање” – говори проф. др Дејан Мировић, правник.

Мировић сматра да власт у Србији мора да истражи атентат на господина Даку Давидовића.

“Постоји основана сумња да је атентатор дошао из Црне Горе. Дака није познат по никаквим криминалним активностима, он је највећи ктитор Српске православне цркве и велики борац за српска права у Црној Гори” – истиче Мировић.
Он наводи да смо коначно дочекали то да је режим Мила Ђукановића бесповратно изгубио.

“То је криминална организација која нема идеолошке елементе и за њих наступају тешки дани. Подсетићу вас на полицајца који је пребио владику Методија, на оне који су приводили Мому Кривокапића, који је после девет дана умро од инфаркта, затим на тужиоца који је издао налог да се саслушава митрополит Амфилохије и на све оне који су пребијали невин народ у литијама и оне који су ухапсили владику Јоаникија. Сви они морају да одговарају. То је прави задатак за нову власт” – каже Мировић.

“Треба да се истражи случај Бранке Милић”, каже Мировић и додаје, “Она је почела да штрајкује глађу у нашој амбасади. Српски држављанин, бака, мајка која никад није била осуђивана и наша власт је дужна да води рачуна о њој.”In4s

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.