“Вучић српским парама развија и Косово и Албанију” (Видео)

0

Велимир Илић (Фото: Хелм Каст)

Председник Нове Србије Велимир Илић затражио је да председник Вучић уради ДНК текст како би се проверило ко је његов биолошки отац оживљавајући трачеве да је то албански новнар Фахрим Муслију са којим Вучић има велике физичке сличности. Илић је рекао да Вучић све чини да развија економију тзв. Косова и Албаније, а да затире Србију.

У емисији “Реч” продукције “Хелм Каст” Илић је рекао да сви путеви које ова власт гради коштају два до три пута више од реалних цена, а да се уговори склапају директним погодбама а не на тендерима који би уштедели милионе Србији.




Илић у емисији детаљно објашњава малверзације СНС власти са ценама изградње аутопутева, али и аферу “Београд на води”. Према његовим речима трасе за путеве бирају се по америчким плановима како би се развијале средине где живе Албанци или Муслимани, а Београд удаљио од главних путних саобраћајница.

Илиић тврди да је видео те планве и одбио да их потпише, али да је зато то учинила Зорана Михаjловић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *