Мачји поглед је веома опасан за човека: Ево шта вам се све може десити ако дуго зурите у мачје очи!

0
Foto: Shutterstock

Мачке су необична бића која могу да ухвате везу између светова, а мачји поглед има хипнотишућа својства. Мачке су окружене мистеријом и мистиком, па су се појавиле разне легенде и сујеверја о овим кућним љубимцима.

Мистерије о мачкама настале су у древним временима, када су људи ова бића повезивали са оностраним силама. Легенде су говориле о невидљивој повезаности мачке са другим световима, неприступачним за људски вид и разумевање. Људи су веровали да мачке могу хватати и преносити информације. Верује се да мачје очи имају хипнотишућа својства: ометају човека и фасцинирају га, па је стога мачји поглед опасан.
Према појединим веровањима, мачке не бисмо смели да гледамо у очи јер то може довести до губитка виталне енергије.

Такође се верује да мачка има способност да предвиђа будућност. Верује се да види шта чека њеног власника. Загледањем у мачје очи, можете да промените будућност, али како тачно то нико не зна.
Поједини људи верују да се мачка претвара у демона онај моменат када превише дуго зурите у њене очи, те да вас тај поглед може пребацити са овог света на онај други.

Многа веровања говоре о томе да црне мачке имају моћ да човеку одузму разум или душу, па се сматра да дуг поглед у мачје очи наводи човека да полуди и пати од страшних визија.

Наравно, готово је немогуће пружити чињенице које би потврдиле горе наведене знакове, међутим видовњаци и биоенергетичари тврде да су мачје очи пуне опасности.(Стил.курир.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.