Мачји поглед је веома опасан за човека: Ево шта вам се све може десити ако дуго зурите у мачје очи!

0

Foto: Shutterstock

Мачке су необична бића која могу да ухвате везу између светова, а мачји поглед има хипнотишућа својства. Мачке су окружене мистеријом и мистиком, па су се појавиле разне легенде и сујеверја о овим кућним љубимцима.

Мистерије о мачкама настале су у древним временима, када су људи ова бића повезивали са оностраним силама. Легенде су говориле о невидљивој повезаности мачке са другим световима, неприступачним за људски вид и разумевање. Људи су веровали да мачке могу хватати и преносити информације. Верује се да мачје очи имају хипнотишућа својства: ометају човека и фасцинирају га, па је стога мачји поглед опасан.




Према појединим веровањима, мачке не бисмо смели да гледамо у очи јер то може довести до губитка виталне енергије.

Такође се верује да мачка има способност да предвиђа будућност. Верује се да види шта чека њеног власника. Загледањем у мачје очи, можете да промените будућност, али како тачно то нико не зна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Поједини људи верују да се мачка претвара у демона онај моменат када превише дуго зурите у њене очи, те да вас тај поглед може пребацити са овог света на онај други.

Многа веровања говоре о томе да црне мачке имају моћ да човеку одузму разум или душу, па се сматра да дуг поглед у мачје очи наводи човека да полуди и пати од страшних визија.

Наравно, готово је немогуће пружити чињенице које би потврдиле горе наведене знакове, међутим видовњаци и биоенергетичари тврде да су мачје очи пуне опасности.

Прочитајте још:  Последње светло српске државе: Ирена Кантакузин (проклета Јерина) и Ђурађ Бранковић



(Стил.курир.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *