Полиција ухапсила осумњичене за уништавање сатанистичких радова сакаћења мртвих беба у Земуну!

4

Београдска полиција ухапсила је данас више осумњичених за које се сумња да су 13. октобра упали у галерију Стара капетанија у Земуну, где су поцепали изложене цртеже и прскали спрејом по галерији, након чега су побегли, саопштио је МУП.

Ухапшени су А.Д. (19) и Ж.М. (35), двојица петнаестогодишњака и један седамнаестогодишњак због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Сумња се да су они, заједно са више особа, пре два дана, ушли у галерију Стара капетанија у Земуну, где су поцепали изложене цртеже и прскали спрејом по галерији, након чега су побегли.




Осумњиченима А. Д. и Ж. М. је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Трећем основном јавном тужилаштву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

По налогу надлежног тужиоца за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду против тројице малолетника биће поднете кривичне пријаве.
Полиција наставља интензивно да ради на идентификацији осталих учесника овог догађаја, преноси Танјуг.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Полиција ухапсила осумњичене за уништавање сатанистичких радова сакаћења мртвих беба у Земуну!

  1. Pa ima taj marko somborac toj umetnickoj grupi. Ne, marina abramovic nije sa njima, al verovatno se gotive. On je jedan moderan, ‘vako- ekstravagantan umetnik, je li, i onako bas je wow, strava, i on je daleko dogurao u karijeri, karikira vucica u stripu koji izlazi u renomiranom listu americko/srpskog prijateljstva, zvanom Bljuc.

    I sta, napali decka neki seljoberi zbog slike deteta sa sikircetom u glavi. A jadni umetnik nije kriv, on je (njegova grupa stvaralaca tj kreatora) samo postavio sliku koja je bila negde pre 25 godina, a ovi se ljute danas. Ko jevreji, ljute se danas na naciste – a ovi bili davno pre.

    I zato nemojte da optuzujete marka somborca i njegov bend. Ta to je mala slika, malo neko dete, nije veliko. Sta je tu toliko mnogo strasno. Osim toga, marka nije briga sto se vama ne svidjaju njegove kreacije. Ako ih ne volite – vi ste glupi i prosti. Marko je bas ok decko. On ima “misiju i viziju”. Covek ispunjenog detinjstva (nadam se ne sikirama ili sekirama). A mozda i nije on crtao.

    (Спаси нас Боже ових саблазни)

  2. А што не ухапсе осумњичене педофиле, корумпиране лопурде у власти који пљачкају зајмљене буџетске паре и износе из државе, њих не хапсе, него им се клањају, а ситну криминалну буранију рекетирају на улици. Што не хапсе своје начелнике који ни у лудилу не могу доказати порекло имовине по основу плате ( лимузине, куће, станове, апартмане, викендице … )

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *