АКО НЕ НОСИТЕ МАСКУ, МОЖЕТЕ ЗАВРШИТИ У ЗАТВОРУ! Србија је увела ново правило, погледајте све детаље

2

(Фото: pixabay. com)

Ношење маске обавезно је у свим затвореним просторима, од тржних центара, продавница, пекара, јавног градског превоза, а како је пре пар дана обелоданила чланица Кризног штаба др Дарија Кисић Тепавчевић, и на отвореном тамо где није могуће држати дистанцу од метар и по, попут редова испред банака, пошти, радњи…

Подсетимо, још почетком јула Влада Србије је донела одлуку да се неношење маске у градском превозу и другим затвореним просторима кажњава са 5.000 динара. Прво на територији Београда, а затим и у целој Србији.




Међутим, теоретски, може се догодити да због неношења маске завршите и у – затвору! Наиме, уколико не платите казну од 5.000 динара, може чак и да вам стигне позив за издржавање затворске казне, баш као и у случају да се неко одлучи да новчану казну замени затворском.

Овакви случајеви забележени су претходних година, па су неки добијали позив за одлазак у затвор због неплаћених казни за Бусплус, паркинг или прелазак улице ван пешачког прелаза или на црвено светло.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

По закону о прекршајима суд може казну заменити казном затвора и то што за сваких започетих 1.000 динара замењује један дан затвора.



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “АКО НЕ НОСИТЕ МАСКУ, МОЖЕТЕ ЗАВРШИТИ У ЗАТВОРУ! Србија је увела ново правило, погледајте све детаље

  1. Мораће да похапси пола СРБИЈЕ али онда ће картел бити у губитку јер то маора да нахрани, прегледа и омогући одржавање здравствене “дистанце” а то КОШТА па ће морати картел из џеоова својих да плаћа јер више нико кредите нећењ давати ни позамљивати велеиздајнику вучићу новац.

  2. Mozda neko od nas obicnih smrtnika I zavrsi u zatvoru. A gde ce zavrsiti Kon, Kisicka I svi ostalo koji bezocno lazu toliki narod je mnogo ozbiljnije I opasnije! Ne bih Im bila u kozi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *