Директор полиције Владимир Ребић и Веља Невоља заједно из ложе Партизана претили играчима звезде

1
Ребић и Веља Невоља (Фото: Принтскрипт Твитер)

Вечити дерби прошао је вечерас у знаку страшног, до сада невиђеног скандала!

Вођа навијача Партизана Вељко Беливук познат као Веља Невоља, човек од кога стрепи и дрхти пола Београда, претио је играчима Звезде и то ни мање ни више него из почасне ложе, из фотеље која је некад била резервисана за Тита!?!

Дотични Веља урлао је на играче Звезде, вређао их најстрашније и отворено им претио!

У једном тренутку је играчу Звезде Саногу претио и физичким обрачуном, викао је: „Наћи ћу те у граду“! И све то зачинио најгорим псовкама и увредама!
И то све из свечане ложе!?!

Наравно, нико од присутних функционера Партизана није ни покушао да га спречи у томе!

Сад, само је питање да ли су ово дотичном Вељи Невољи дозволили само Вазура и остали чланови управе који изгледа имају циљ да од Партизана направе клуб подземља или са свим овим везе имају и још неки “угледни грађани”?!

И баш да видимо хоће ли држава сада да реагује?! Или ће сви да се праве да је на стадиону у Хумској све било у реду. Kао што се тренутно праве.
Веома је симптоматично што је готово исте псовке из арсенала “господина” Невоље из друге Партизанове ложе узвикивао и директор полиције Владимир Ребић!?!

Kако сазнајемо, Ребић је погрдним речима вређао играче Звезде, а Веља је једном играчу гласно, уз смех, из ложе поручио: „Изаћи ћес ти на неки сплав или у тржни центар“!

И баш да видимо да ли ће још неко од новинара смети ово да напише. А било их је на стадиону Партизана из свих редакција. И, изгледа да су сви нагло оглувели и оћоравили! Јер, Невоља је то, јел’те.Информер / Васељенска

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.