Шапић: Нећу бити министар у новој влади

1
шапића

Александа Шапић (Фото: https://sapic.rs/)

Нећу бити министар у новој влади, остаћу председник општине Нови Београд, изјавио је председник СПАС-а Александар Шапић.

Упитан које је министарство је добио СПАС у новој влади и ко ће бити на његовим челу, Шапић је на ТВ Прва рекао да још не може то да открије.

„Не могу да вам кажем ко ће бити министар. Фер је да се сачека предлог комплетне владе. Нема потребе да сад излазим ја са тим“, казао је Шапић.




Навео је да је ће нови министар из СПАС-а бити мушкарац.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шапић је рекао да је договорено које министарство ће водити СПАС и ко ће бити министар, а да ће се то обелоданити када се објави листа нових министара будући да, додаје, СНС има још недоумица око неколико кадровских решења.

„Свако министарство је важно. Најважнија министарства ће припасти ономе ко је добио највећи поверење грађана“, казао је Шапић.




Подсетио је да је и у току кампање говорио да може највише да пружи у локалној политици у којој је више од десет година.

„Нисам за то да да летим са функције на функцију. Највише могу да дам у локалној политици и ту имам неке резултате“, рекао је Шапић, пренео је Танјуг.



Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шапић: Нећу бити министар у новој влади

  1. БИО СИ ФИГУРА СПОРТА-ЛЕГЕНДА АЛИ НА ЖАЛОСТОСТ УМРЕЧЕШ КПО СМРАД-ГОВНО.

    “Ako covek sam sebi ne naskodi ,niko mu naskoditi nemoze.
    Jovan Zlatousti.
    ,АМИН…!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *