Удахните их ДУБОКО и припремите напитак за ЈАЧАЊЕ ЦЕЛОГ ОРГАНИЗМА

0

Фото: Pixabay

Борове иглице у терапеутске сврхе могу се користити као профилакса за кардиоваскуларне болести, као и комплексна терапија за ангину пекторис, аритмије, хипертензију и атероксију.

Изузетно су корисне за превенцију и лечење разних здравствених тегоба, али и за побољшање општег стања организма. 

Иглице бора вековима су користили и древни народни за лечење упале плућа, а богат су извор витамина Ц. Оне имају и благотворно дејство на дисајне органе, док се њихова смола користи за лечење кожних болести и реуматизма.вог лековитог својства.




За припрему чаја за јачање целог организма потребно је да пет кашика скупљених младих јелових иглица прелијте са две чаше воде. Кувајте на слабој ватри петнаест минута, затим преспите све заједно у термос да одстоји преко ноћи како би се иглице упариле и пустиле сок.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ујутру процедите и поново вратите у термос. Сваког дана пијте док је топло уместо воде.

Само једна шоља чаја мозе подстаћи излучивање слузи накупљене у дисајним органима. Чај од борових иглица у себи садржи и малу количину кофеина, али ипак довољну да подиже ниво концентрације, доприноси бистрини и јасноћи ума, повећава виталност и ниво издржљивости огранизма.



Новости

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *