ВЕЛИKИ ПОЖАР У БАЧУ: Изгорела цела стамбена зграда, више од 20 породица остало без крова над главом (ВИДЕО)

0

Foto: Printscreen Instagram NS Uživo

У пожару који је рано јутрос избио у Бачу у насељу Економија 1 изгорела је готово цела стамбена зграда која је била дом за око 20 породица.

Узроци пожара нису познати, а на сву срећу људских жртава није било јер су сви станари евакуисани на време.

Грађани који су остали без крова над главом, према информацијама из кабинета председника општине Бач, привремено су смештени у халу спортова у том месту.




На место пожара први су стигли ватрогасци из ДВД Бач, а убрзо су им у помоћ пристигли припадници ватрогасне бригаде из Новог Сада.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

View this post on Instagram

Jutros rano došlo je do požara na stambenoj zgradi u naselju Ekonomija 1 u Baču, u požaru je izgorela gotovo cela stambena zgrada koja je bila dom za oko 20 porodica. Uzroci požara nisu poznati, a na svu sreću ljudskih žrtava nije bilo jer su svi stanari evakuisani na vreme. Kako smo saznali u kabinetu predsednika opštine Bač, svi građani koji su ovom nesrećenom događaju ostali bez krova nad glavom privremno su smešteni u halu sportova u ovom mestu. Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci iz DVD Bač, a ubrzo su im u pomoć pristigli pripadnici vatrogasne brigade iz Novog Sada. Uzrok požara za sada nije poznat, a na licu mesta vrši se uviđaj. Meštani Bača apeluju na pojedince i preduzeća da ukoliko mogu pomognu porodicama koje su ostale bez krova na glavom.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Увиђај је у току.

Мештани Бача апелују на појединце и предузећа да уколико могу помогну породицама које су остале без крова на главом.



Нс уживо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *